Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δώστε προκαταβολή για «μεταχειρισμένη» Mercedes-AMG One

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δώστε προκαταβολή για «μεταχειρισμένη» Mercedes-AMG One

ΝΕΑ

Δώστε προκαταβολή για «μεταχειρισμένη» Mercedes-AMG One

ΝΕΑ

Αν δεν βρίσκατε τρόπο να αποκτήσετε μία καινούργια Mercedes-AMG One παρά τα 3,5 εκατομμύρια που είχατε στο χέρι, τώρα σας δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-AMG One είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ, όντας ότι πιο κοντινό σε μονοθέσιο της Formula 1 έχει κυκλοφορήσει σε δημόσιο δρόμο.

Η περιπέτεια της ολοκλήρωσής της ταλαιπώρησε για χρόνια τους μηχανικούς της εταιρείας, φέρνοντας το αφεντικό της να υποστηρίζει ότι δεν θα έπρεπε να μπλέξουν εξ’ αρχής με ένα τόσο πολύπλοκο εγχείρημα.

Όπως και να έχει η One είναι πλέον μία πραγματικότητα, με τις 275 μονάδες που κατασκευάζονται στο χέρι να έχουν βρει τους πελάτες τους. Και με τιμή που ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια για όσους τυχερούς μπόρεσαν να την αγοράσουν.

Advertisement
Advertisement

Η ζήτηση ήταν προφανώς πολύ μεγαλύτερη. Και όσοι έμειναν στην απέξω προσπαθούν μάταια να βρουν κάποιο κομμάτι.

Όμως η F1rst Motors από το Ντουμπάι προσφέρει μια Mercedes-AMG One, και από όσο ξέρουμε είναι η πρώτη που βγαίνει «δεύτερο χέρι» στην αγορά.

Advertisement

Το θέμα είναι ότι η τιμή της θα έχει εκτοξευθεί σε πολύ υψηλότερο ποσό από την αρχική τιμή, καθώς όχι μόνο δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα αλλά και γιατί η πώλησή της είχε γίνει με αυστηρά κριτήρια από την Mercedes σχετικά με την ικανότητα των πελατών να μπορούν να οδηγήσουν ένα τέτοιο hypercar.

Advertisement

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην ιστοσελίδα της εταιρίας εδώ, όπου η απαστράπτουσα AMG One, με μηδέν χιλιόμετρα στο κοντέρ περιμένει τον πλούσιο αγοραστή της.

Και κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει να βρει στέγη σε κάποιο από τα γκαράζ των Εμιράτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα 5 πιο δυνατά υβριδικά supercars!
παραδόθηκε η πρώτη Mercedes-AMG One (+video)
Πόσα ρεκόρ έχει καταρρίψει η Mercedes-AMG One; (+video)