Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το Hyundai Ioniq 5 N στις στροφές της «Πράσινης Κόλασης»

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το Hyundai Ioniq 5 N στις στροφές της «Πράσινης Κόλασης»

ΝΕΑ

Δείτε το Hyundai Ioniq 5 N στις στροφές της «Πράσινης Κόλασης»

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό σπορ μοντέλο δείχνει τα δόντια του ακόμα και στην απαιτητική διαδρομή του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της Hyundai κάθε φορά που αναφέρονται στην έκδοση N του ηλεκτρικού Ioniq 5 φροντίζουν να υπενθυμίσουν σε όλους ότι το αυτοκίνητα έχει έναν ξεκάθαρο σπορ προσανατολισμό με μεγάλες δυνατότητες να κινηθεί πολύ γρήγορα σε κάποια πίστα. Μάλιστα δε χάνουν ευκαιρία να επιδεικνύουν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου βάζοντάς το χωρίς δεύτερη σκέψη σε δύσκολες ανταγωνιστικές συνθήκες.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Hyundai Ioniq 5 N έγινε στην ιστορική «Πράσινη Κόλαση», τη μεγάλη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Στο βίντεο που δημιούργησε το Sport Auto εμφανίζεται το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να ξεκινάει δυναμικά το γύρο με οδηγό τον Κρίστιαν Γκέμπχαρντ. Το μοναδικό πράγμα που ήταν διαφορετικό από τη στάνταρ έκδοση είναι τα ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai είναι πραγματικά εντυπωσιακό και συμπεριφέρεται σαν καλοστημένο αγωνιστικό στις καμπές της πίστας. Επιταχύνει και επιβραδύνει ακαριαία, ενώ ο τελικός χρόνος είναι εκπληκτικός ολοκληρώνοντας τη διαδρομή σε 7:45.59. Τα πλάνα από το εσωτερικό της καμπίνας επίσης περιλαμβάνουν τον συνθετικό ήχο που έχει δημιουργήσει η Hyundai για να δίνει ακόμα πιο σπορ αίσθηση στο όχημα.

Το Hyundai Ioniq 5 N χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 601 ίππους οι οποίοι με τη χρήση N Grin Mode ανεβαίνουν στους 641 ίππους. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 84 kWh και είναι ικανή να ολοκληρώσει δύο γύρους στο Νίρμπουργκρινγκ σε πλήρη ταχύτητα. Για να καταλάβουμε το πόσο γρήγορα κινήθηκε το Hyundai απλά θα αναφέρουμε ότι έκανε παρόμοιο χρόνο με τη Mercedes-AMG E 63S 4Matic+.

Advertisement

Δείτε το Hyundai Ioniq 5 N στην «Πράσινη Κόλαση».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το Hyundai Ioniq 5 N
Παντιλίκια με το Hyundai του μέλλοντος από… απόσταση (+video)
Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai Bayon