Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai Bayon

Ελλάδα 2:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai Bayon

ΝΕΑ

Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai Bayon

ΝΕΑ

Η Hyundai προχωρά σε ένα βαθύ facelift για το Bayon αναβαθμίζοντας ριζικά τόσο το αμάξωμα όσο και το ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Οι Κορεάτες έχουν ξεκινήσει ένα νέο κύκλο ανανέωσης των μοντέλων τους. Έτσι, μετά τα i20 και Tucson, έφτασε και η ώρα του Bayon.

Όπως μπορούμε να δούμε η πιο χτυπητή αλλαγή αφορά την επανασχεδιασμένη μάσκα και την LED μπάρα που εκτείνεται κατά μήκος αυτής και μέχρι τα πάνω φώτα ημέρας DLR.

Αυτό το νέο στοιχείο εναρμονίζει το Bayon με την πιο πρόσφατη σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από την προσθήκη της LED μπάρας, το facelift περιλαμβάνει πιο διακριτικές αλλαγές στους προφυλακτήρες και τη μάσκα, μειώνοντας το πλαστικό στο χρώμα του αμαξώματος με ένα μαύρο φινίρισμα.

Στο πίσω μέρος του Bayon υπάρχει επίσης ένας επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με πρόσθετα μαύρα πλαστικά και νέα φώτα οπισθοπορείας.

Advertisement

Στο εσωτερικό του Bayon, οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις είναι πιο έντονες. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών (η βασική έκδοση έχει αναλογικά όργανα με LCD οθόνη 4,2 ιντσών) συμπληρώνεται από μια στάνταρ οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού.

Advertisement

Το εσωτερικό διατηρεί την τεχνολογικά προηγμένη εικόνα του και το σύστημα infotainment υποστηρίζει πλέον απομακρυσμένες ενημερώσεις OTA. Επίσης, έχουν προστεθεί νέες θύρες USB-C και ασύρματη φόρτιση smartphone. Ένα ηχοσύστημα της Bose υπόσχεται στους επιβάτες μια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας χάρη στα οκτώ ηχεία του (συμπεριλαμβανομένου ενός υπογούφερ).

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη η Hyundai δεν αναφέρει αλλαγές. Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις του τρικύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 1,0 λίτρων. Η βασική αποδίδει 100 ίππους, ενώ η ισχυρότερη 120.

Advertisement

Στη βάση της γκάμας θα συνεχίσει η τετρακύλινδρη ατμοσφαιρική έκδοση των 1,2 λίτρων με 84 ίππους. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε προσεχώς με το νέο Bayon να το περιμένουμε στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Hyundai Kona Electric και σε έκδοση «N Line»
Η Hyundai ετοιμάζει ιπτάμενο ταξί!
Αυτό είναι το πιο σκληροπυρηνικό Hyundai Ioniq 5 N! (+video)