Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Παντιλίκια με το Hyundai του μέλλοντος από… απόσταση (+video)

Ελλάδα 4:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντιλίκια με το Hyundai του μέλλοντος από… απόσταση (+video)

Car Gadget

Παντιλίκια με το Hyundai του μέλλοντος από… απόσταση (+video)

Car Gadget

Αν θέλετε να μπείτε με τις… πάντες στο μέλλον της Hyundai, η κορεατική εταιρεία σας δίνει την ευκαιρία να ντριφτάρετε με σιγουριά και εξ αποστάσεως.

Advertisement
Advertisement

Οι φανατικοί φίλοι της Hyundai έχουν τώρα την ευκαιρία να βιώσουν τη συγκίνηση της οδήγησης του εντυπωσιακού N Vision 74 με έναν μοναδικό τρόπο.

Ενώ η πλήρης έκδοση του πρωτότυπου αυτοκινήτου εξακολουθεί να προκαλεί ενθουσιασμό και φήμες για ένα πιθανό μοντέλο παραγωγής, η Hyundai N έκανε ένα πρώτο βήμα παρουσιάζοντας μια τηλεχειριζόμενη έκδοση του N Vision 74 σε κλίμακα 1:10.

Με μήκος 46 εκατοστά, αυτή η μινιατούρα δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του αυτοκινήτου την ευκαιρία να “οδηγήσουν” το N Vision 74 χωρίς να βρεθούν φυσικά πίσω από το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Αν και η έκδοση σε κλίμακα επιτρέπει την οδήγηση, το ντριφτάρισμα, ακόμα και τα donuts, διατίθεται μόνο ως μοντέλο κλίμακας και όχι ως λειτουργικό όχημα για ανθρώπινη χρήση.

Η Hyundai N διαθέτει αυτά τα αυτοκίνητα RC προς αγορά στην τιμή των περίπου 340 ευρώ προσφέροντας στους οπαδούς την ευκαιρία να αποκτήσουν μια μικρογραφία του εμβληματικού N Vision 74.

Επί του παρόντος, φαίνεται ότι αυτό το μοναδικό μοντέλο προσφέρεται αποκλειστικά στους αγοραστές της Νότιας Κορέας, με τη διαθεσιμότητα να περιορίζεται σε αυτή την αγορά.

Advertisement

Το N Vision 74, που παρουσιάστηκε το 2022, αποτελεί φόρο τιμής στο Pony Coupe του 1974, ένα concept car που σχεδιάστηκε από τον διάσημο Giorgetto Giugiaro.

Η σύγχρονη ερμηνεία του N Vision 74 προβλέπει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης υδρογόνου με ηλεκτρικούς κινητήρες και μια κυψέλη καυσίμου υδρογόνου.

Advertisement

Ωστόσο, για την έκδοση με τον τηλεχειρισμό, θα χρησιμοποιεί μικρούς ηλεκτροκινητήρες.

Ενώ οι φήμες γύρω από την έκδοση παραγωγής του N Vision 74 κυκλοφορούν από το ντεμπούτο του, πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι η Hyundai σχεδιάζει να παράγει μόνο 100 κομμάτια του αυτοκινήτου, με τα 30 να προορίζονται αποκλειστικά για τους αγώνες.

Η παραγωγή φέρεται να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2026. Μέχρι τότε, όσοι πιστοί μπορούν να αρκεστούν στα χειριστήρια του remote control.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai Bayon
Αυτό είναι το πιο σκληροπυρηνικό Hyundai Ioniq 5 N! (+video)
Μπαίνει στην παραγωγή το Hyundai N Vision 74;