Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τη BMW 3.0 CSL Hommage στο Nurburgring (+video)

Ελλάδα 5:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τη BMW 3.0 CSL Hommage στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τη BMW 3.0 CSL Hommage στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

Η BMW είναι απασχολημένη με τη μετατροπή της M4 σε 3.0 CSL Hommage. Η εξέλιξη απαιτεί πολλούς γύρους γύρω από την πίστα και αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη στο Nürburgring.

Advertisement
Advertisement

Το video της DPC Cars δείχνει το νέο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής (50 κομμάτια) να κινείται στη διάσημη πίστα.

Τα μοντέλα δοκιμών της BMW 3.0 CSL Hommage φορούν διαφορετικό καμουφλάζ από αυτό που βλέπουμε στα περισσότερα αυτοκίνητα. Αυτό εκτός από την επεξεργασία που έχει για να «μπερδεύει τους αισθητήρες στις κάμερες (δείτε και στο video), έχει πάνω του φωτογραφίες προηγούμενων αγωνιστικών αυτοκινήτων. Επιπλέον, υπάρχουν μικρά μηνύματα όπως «6MT FTW», «Insanely Epic», «I Donut Care» και «I Like It Rare».

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα έχει σχεδιαστικές ομοιότητες με την BMW M4 αλλά και πολλές τροποποιήσεις. Εμπρός υπάρχουν τεράστιοι αεραγωγοί, μία αεροτομή στην οροφή και άλλη μία στο πορτ μπαγκάζ. Τα πίσω φτερά φαίνονται πιο φαρδιά. Τέλος, τέσσερις σωλήνες εξάτμισης μεγάλης διαμέτρου βγαίνουν κάτω από τον προφυλακτήρα.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η 3.0 CSL Hommage θα έχει απόδοση περίπου 600 ίππους (700 Nm ροπής). Το αυτοκόλλητο “6MT FTW” υποδηλώνει έντονα ότι θα διατίθεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων με την κίνηση πίσω. Για τους ανθρώπους που δεν θέλουν το πεντάλ του συμπλέκτη, ένα αυτόματο οκτώ σχέσεων μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή.

Advertisement

Η BMW σύμφωνα με μια φήμη, θα κατασκευάσει μόλις 50 3.0 CSL Hommage, ως σύνδεση με το τμήμα M που γιορτάζει μισό αιώνα. Το κόστος για την απόκτηση του μοντέλου κυμαίνεται μεταξύ 600.000 και  750.000 ευρώ. Η 3.0 CSL Hommage θα κάνει το ντεμπούτο της πριν από το τέλος του έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία BMW M5 με σχεδόν 1 εκ. χιλιόμετρα (+video)
Η σύντομη ζωή μιας εκ των πρώτων BMW M4 CSL
Νέα πιο φθηνή έκδοση για τη BMW i4