Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η σύντομη ζωή μιας εκ των πρώτων BMW M4 CSL

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η σύντομη ζωή μιας εκ των πρώτων BMW M4 CSL

ΝΕΑ

Η σύντομη ζωή μιας εκ των πρώτων BMW M4 CSL

ΝΕΑ

Η BMW ξεκίνησε την περιορισμένη παραγωγή της M4 CSL τον Ιούλιο αλλά το πρώτο ατύχημα ήδη καταγράφτηκε και απ’ ότι φαίνεται, το αυτοκίνητο έχει εκτενείς ζημιές.

Advertisement
Advertisement

Την τελική εικόνα από το ατύχημα, την έχουμε χάρη σε ένα λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία.

Η κατάσταση του αυτοκινήτου στη μια και μόνη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram του NoorJosef, είναι αρκετά κακή, με την έννοια πως θα χρειαστεί αρκετή φροντίδα για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για αυτοκίνητο προπαραγωγής ή μια από τις 1.000 M4 CSL που πρόκειται να παραχθούν -ίσως και η πρώτη- αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει αναφερθεί επίσημα κάποιος τραυματισμός ως αποτέλεσμα του ατυχήματος.

Advertisement
Advertisement

Λόγω του ότι είναι μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram, αντικρουόμενες είναι και οι αναφορές για το μέρος όπου έγινε το ατύχημα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι συνέβη κοντά στα κεντρικά γραφεία της BMW στη Γερμανία και άλλους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κατάσταση του αυτοκινήτου πάντως, με τους ανοιγμένους αερόσακους και το διαλυμένο πίσω μέρος, μας κάνει να πιστεύουμε πως και το μπροστινό μέρος δεν θα είναι σε άριστη κατάσταση, κάτι που αν ισχύει, θα σημαίνει πως μιλάμε για ολική καταστροφή ενός ολοκαίνουργιου σπορ αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα παρουσιαστεί η νέα BMW X3;
BMW: Ανακλήσεις για iX και i4
Επίσημο: Αυτή είναι η πισταδόρικη BMW M4 CSL