Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέα πιο φθηνή έκδοση για τη BMW i4

Ελλάδα 4:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα πιο φθηνή έκδοση για τη BMW i4

Mobility

Νέα πιο φθηνή έκδοση για τη BMW i4

Mobility

Το ηλεκτρικό σεντάν BMW i4 γίνεται πιο προσιτό με την πισωκίνητη έκδοση eDrive35 που αναμένεται να παρουσιαστεί με έναν ηλκετροκινητήρα και απόδοση 285 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η BMW μεγαλώνει τη γκάμα της i4 με την παρουσίαση μιας νέας έκδοσης που θα είναι η «βασική» μέχρι νεωτέρας.

Με το όνομα i4 eDrive35, ακολουθεί τα βήματα των eDrive40 και M50, με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 285 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ εφοδιάζεται με μπαταρία 66kWh. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της BMW, η βασική i4 επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα. Στον εξοπλισμό της νέας έκδοσης, βρίσκουμε 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος αλλά και δυνατότητα ταχείας φόρτισης από 180 kW, σε 32 λεπτά της ώρας για να φτάσει η μπαταρία από το 10 έως το 80%.

Advertisement
Advertisement

Η αυτονομία της i4 eDrive35, θα φτάνει τα 418 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Στο εσωτερικό, το κύριο χαρακτηριστικό είναι η κυρτή οθόνη της BMW, που ενσωματώνει τόσο την εκείνη που παίζει το ρόλο του πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι (12,3 ίντσες), όσο και εκείνη του συστήματος πολυμέσων του αυτοκινήτου (14,9 ίντσες). Το νέο μοντέλο έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συναντώνται στη μεγαλύτερη έκδοση της i40 (eDrive40), ενώ επιπλέον θα έχει διαθέσιμη και όλη τη γκάμα των ψηφιακών υπηρεσιών Connected Drive, ενώ θα είναι και συμβατό και με τις over-the-air ενημερώσεις. Η διαφορά τιμής από την eDrive40, σε ορισμένες αγορές θα φτάνει τα 4.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW: Ανακλήσεις για iX και i4
Η BMW επιστρέφει στo Le Mans
Πόσο κοστίζει η 5αρα της BMW στην Τουρκία και πόσο στην Ελλάδα;