Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία BMW M5 με σχεδόν 1 εκ. χιλιόμετρα (+video)

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία BMW M5 με σχεδόν 1 εκ. χιλιόμετρα (+video)

ΝΕΑ

Μία BMW M5 με σχεδόν 1 εκ. χιλιόμετρα (+video)

ΝΕΑ

Συνήθως τα αυτοκίνητα επιδόσεων, παρόλο που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την οδηγική απόλαυση, συχνά «κάθονται» σε ένα γκαράζ για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η  BMW M5 (E39) είναι το αντίθετο καθώς μπορεί να είναι το μοντέλο με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον κόσμο

Μπορεί κάποια άλλα πρακτικά οχήματα να έχουν περισσότερα χιλιόμετρα, αλλά αυτή η BMW M5 (E39) από το Τέξας βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Η BMW M5 του 2002 έχει 873.069 χλμ  (542.500 μίλια) στο οδόμετρο της. Ναι, καλά διαβάσατε, κοντά στο 1.000.000 χλμ σε ένα sedan επιδόσεων της BMW 20 ετών. Αυτά τα χιλιόμετρα είναι τόσα, όσα για να κάνετε 21 κύκλους γύρω από τη Γη ή να οδηγείτε από τη Γη στη Σελήνη 2,27 φορές.

Advertisement
Advertisement

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, η M5, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Ούτε το Sterling Grey χρώμα της, ούτε το αμάξωμα, δείχνει να έχει σοβαρά ελαττώματα. Στην ίδια κατάσταση είναι και το εσωτερικό, το οποίο διατηρεί το αρχικό καφέ του χρώμα και παραμένει σε μεγάλο βαθμό χωρίς ζάρες στα δερμάτινα καθίσματα.

Advertisement

Εκτός από το γεγονός ότι από την Μ5 του 2002 αυτοκίνητο λείπει το καπό του (σκόπιμα, καθώς υποτίθεται ότι βρίσκεται σε συνεργείο για συντήρηση), φαίνεται να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Αυτός που κινηματογραφεί το αυτοκίνητο ισχυρίζεται ότι η Μ5 έχει τον αρχικό της κινητήρα χωρίς να έχει γίνει μεγάλο service, αλλά ούτε «άνοιγμα» του μοτέρ στα 500.000 χλμ.

Advertisement

Βλέποντας ότι αρχικά απέδιδε 400 ίππους είμαστε περίεργοι να δούμε πόση δύναμη εξακολουθεί να παράγει ο V8 4,9 λίτρων αυτής της M5 μετά από τόσα χρόνια και χιλιόμετρα. Ίσως το επόμενο κλιπ να είναι σε κάποιο δυναμόμετρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάνει ίππους μια BMW M5 με τα χρόνια; (+video)
Ρώσος έκανε στάχτη μια ολοκαινούρια BMW M5 (+video)
H καινούργια BMW M5 θα είναι plug-in υβριδική

Advertisement