Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe

Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe

ΝΕΑ

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe

ΝΕΑ

Πάνω από ένας χρόνος πέρασε από τότε που έχουμε να ακούσουμε νέα της επερχόμενης BMW Σειρά 2 Coupe. Μέχρι σήμερα!

Advertisement
Advertisement

Μία νέα φωτογραφία βγήκε στην επιφάνεια του διαδικτύου, στην οποία διακρίνεται η sport σιλουέτα της BMW 2άρας με κωδική ονομασία G42.

Η εικόνα δεν προέρχεται από κάποια επιβεβαιωμένη πηγή, ωστόσο από τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν παρατηρούμε πολλές ομοιότητες.

Όπως και να έχει όμως, η BMW ανακοίνωσε ότι το επίσημο λανσάρισμα του σπορ coupe μοντέλου της θα γίνει στις 8 Ιουλίου στο Goodwood Festival of Speed.

Advertisement
Advertisement

Ο παρακάνω χρήστης του instagram δημοσιεύει κυρίως κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η BMW Σειρά 2 Coupe, δείχνει να προέρχεται από κάποια άλλη πηγή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)

Advertisement

Ακόμα, η ίδια BMW (διακρίνεται από τον ίδιο χρωματισμό) πιάστηκε πάλι στα πράσα από το ιστολόγιο decoches.blogspot.com.

Advertisement

Από πλευράς κινητήρων, η γερμανική φίρμα θα εφοδιάζει τη hot 2άρα με 3κύλινδρους, 4κύλινδρους και 6κύλινδρους, ενώ δεν αποκλείται να δούμε και diesel μοτέρ. Αναμφίβολα, στην κορυφή (αφήνοντας στην άκρη την Μ2) βρίσκεται η M240i xDrive, που θα κινείται από έναν 6κύλινδρο σε σειρά με τεχνολογία TwinPower Turbο απόδοσης 374 PS, ενώ θα συνδυάζεται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport.

Advertisement

Η κίνηση θα φτάνει στους τροχούς μέσω της τετρακίνησης xDrive, με προτεραιότητα στην κατανομή της ροπής στον πίσω άξονα. Η συγκεκριμένη έκδοση, τέλος, θα ενσωματώνει και M Sports διαφορικό.

Αναφορικά με την έκδοση Μ2, η ισχυρή BMW Σειρά 2 θα καθυστερήσει τουλάχιστον έναν χρόνο και κάτω από το καπό της θα φωλιάζει ο γνώριμος 3λιτρος turbo κινητήρας (από την Μ3 και Μ4) με μειωμένη τη συνολική του απόδοση.

Παλιότερα είχαν διερρεύσει και άλλες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η νέα BMW να πιάστηκε στα πράσα μέσα σε… ανελκυστήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H BMW ξεκίνησε τις δοκιμές της υδρογονοκίνητης X5
Το ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT κοντράρει την BMW M5 CS (video)
BMW M4 Competition Convertible: Πανίσχυρη και κάμπριο (video)