Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT κοντράρει την BMW M5 CS (video)

Ελλάδα 3:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT κοντράρει την BMW M5 CS (video)

Mobility

Το ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT κοντράρει την BMW M5 CS (video)

Mobility

Η ηλεκτροκίνηση κερδίζει συνεχώς έδαφος στη μάχη της εμπορικής επικράτησης και όχι μόνο καθώς πλέον απειλή την παραδοσιακή αυτοκίνηση και στο χώρο των υψηλών επιδόσεων όπως δείχνει η κόντρα στο όριο μεταξύ του νέο Audi RS e-tron GT και της σκληροπυρηνικής BMW M5 CS.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτροκίνηση μπήκε στη ζωή μας ως μια έκφραση για καθαρές και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις όμως φαίνεται πως στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί και μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο των υψηλών επιδόσεων και του σπορ χαρακτήρα.

Η κόντρα του παραδοσιακού με το μοντέρνο είναι αναπόφευκτη και βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη καθώς οι προτάσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχουν σαν στόχο να συγκινήσουν τους λάτρεις της οδήγησης συνεχώς αυξάνονται σε αριθμό. Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα του video που η πιο σκληροπυρηνική έκδοση CS της BMW M5 έρχεται αντιμέτωπη με το νέο Audi RS e-tron GT.

Audi RS e-tron GT vs BMW M5 CS

Advertisement
Advertisement

Στο video ο γνωστός δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής Chris Harris οδηγεί τα δύο αυτοκίνητα στην πίστα αναζητώντας την απάντηση για το ποιο καταφέρνει να κερδίσει περισσότερο τον οδηγό. Μεταξύ άλλων σχολιάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις εκρηκτικές επιδόσεις του Audi το οποίο είναι ένα αναμφίβολα πολύ βαρύ αυτοκίνητο αλλά όταν ο οδηγός απενεργοποιεί το ESC αποκτά μια αρκετά διασκεδαστική οδηγική απόχρωση. Ωστόσο αυτή δεν μπορεί να συγκριθεί με τον απολαυστικό και εθιστικό οδηγικό χαρακτήρα της M5 CS. Μπορεί λοιπόν να μην έχει το ξέσπασμα και την ταχύτητα του Audi στην ευθεία όμως έχει ένα εξαιρετικά ακριβές και ισορροπημένο ζύγισμα που της χαρίζει ένα σαφές οδηγικό πλεονέκτημα.

Audi RS e-tron GT vs BMW M5 CS


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο Audi Α4: Με υβριδικά και ηλεκτρικά RS!
BMW M4 Competition Convertible xDrive: Τετρακίνητη με 510 άλογα (+video)
Ξέφρενο drifting με τις νέες BMW M3 & M4 (+video)