Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν τελειώνουν τα GR μοντέλα της Toyota

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν τελειώνουν τα GR μοντέλα της Toyota

ΝΕΑ

Δεν τελειώνουν τα GR μοντέλα της Toyota

ΝΕΑ

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Toyota, Koji Sato, αποκάλυψε ότι ο Akio Toyoda θα επικεντρωθεί στην εξέλιξη νέων μοντέλων με το σήμα GR.

Advertisement
Advertisement

Ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος, Akio Toyoda, εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος για τα μοντέλα του προγράμματος Gazoo Racing.

Οι λάτρεις των GR μοντέλων της Toyota θα έχουν πολλούς λόγους να χαίρονται στο μέλλον, καθώς ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Koji Sato, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλα μοντέλα με τη συγκεκριμένη «σφραγίδα». O προκάτοχoς της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου, Akio Toyoda, παραμένει επικεφαλής του τμήματος GR και τώρα αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο στην εξέλιξη σπορ μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Επί του παρόντος, η γκάμα των GR μοντέλων, περιορίζεται στα χάτσμπακ GR Yaris και GR Corolla, καθώς και στα δύο κουπέ GR86 και GR Supra. Αν και ο Sato δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα μοντέλα, έχουμε να περιμένουμε κάποιες προτάσεις που μέχρι στιγμής, ως φήμες, περιλαμβάνουν τόσο το πρωτότυπο GR Sports Concept που έκανε ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του 2021 και θα μπορούσε να είναι προπομπός ενός roadster, όσο και μια έκδοση του bZ4X.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος εποχής για το Toyota FJ Cruiser
Πως θα κερδίσει (χρήματα) η Toyota από τα ηλεκτρικά της
Αυτό το Toyota Hilux σβήνει τις φωτιές στα ηλεκτρικά