Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το φουλ υβριδικό Dacia Jogger

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το φουλ υβριδικό Dacia Jogger

ΝΕΑ

Έρχεται το φουλ υβριδικό Dacia Jogger

ΝΕΑ

Στο σαλόνι του Παρισιού θα παρουσιαστεί η νέα και κορυφαία έκδοση του γαλλικού SUV που θα προσφέρει το μίνιμουμ κόστος χρήσης σε συνδυασμό με το μάξιμουμ της επταθέσιας χρηστικότητας.

Advertisement
Advertisement

Το Jogger είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της Dacia και εδώ και μερικούς μήνες έχει λανσαριστεί με την ετικέτα του φτηνότερου επταθέσιου SUV της αγοράς. Κυκλοφορεί σε εκδόσεις LPG και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική μας δοκιμή.

Τώρα, αν αυτή δεν σας αρκεί και θέλετε κάτι παραπάνω που να συνδυάζει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία (τουλάχιστον, καυσίμου) με ένα βαθύτερο τεχνολογικό υπόβαθρο, τότε μπορείτε να κάνετε μερικούς μήνες υπομονή και να περιμένετε την E-Tech έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Η οποία έχει την ίδια πλήρως υβριδική διάταξη που έχουμε ήδη δοκιμάσει στα Renault Clio E-Tech και Renault Captur E-Tech. Το υβριδικό σύστημα συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης στα 1.600 κ.εκ. με μία σοφιστικέ υβριδική μετάδοση που διασφαλίζει περιστασιακά ηλεκτροκίνηση και πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Το σύστημα πολυμέσων και ο πίνακας οργάνων αναμένεται να έχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος E-TECH.

Από τα όσα γνωρίζουμε το φουλ υβριδικό Jogger θα έχει την εκδοχή του E-Tech που αποδίδει 143 ίππους. Και κάπου εκεί η γκάμα του μοντέλου θα κορυφωθεί αφού δεν υπάρχουν πλάνα για μία plug-in υβριδική έκδοση.

Έτσι, και αλλιώς, ακόμη και η πλήρως υβριδική έκδοση του Jogger αναμένεται να βρίσκεται πάνω από τις 25 χιλιάδες ευρώ. Πολύ λιγότερο νόημα θα είχε ένα ακριβότερο Jogger που να μπαίνει και στην πρίζα. Ή μήπως όχι;

Advertisement

Όπως και να έχει περισσότερα θα έχουμε να πούμε την επόμενη εβδομάδα με το σαλόνι του Παρισιού να σηκώνει αυλαία στις 17 Οκτωβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 site για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Renault Clio E-Tech
Δοκιμή: Dacia Jogger 1.0 TCe 100 LPG
Όλα όσα γνωρίζουμε για το Dacia Bigster!