Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia: Νέο λογότυπο, νέο ξεκίνημα

Ελλάδα 22:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dacia: Νέο λογότυπο, νέο ξεκίνημα

ΝΕΑ

Dacia: Νέο λογότυπο, νέο ξεκίνημα

ΝΕΑ

Η ρουμανική εταιρία ανακοίνωσε μία νέα εποχή που ξεκινά από τα Duster, Jogger και Sandero.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα τρία μοντέλα της Dacia θα είναι τα πρώτα που θα έχουν στην μάσκα τους το νέο λογότυπο της μάρκας αποτινάσσοντας μια και καλή το παλιό. Οι παραγγελίες ξεκινούν από τις 16 Ιουνίου.

Τα Dacia Duster, Sandero και Jogger θα είναι διαθέσιμα από αύριο (16 Ιουνίου) και δεν θα είναι μόνο το νέο λογότυπο αυτό που θα ξεχωρίζει από την μάσκα. Η τελευταία θα είναι διακριτικά ανανεωμένη και στο μέσο της θα φέρει το απέριττο σύμβολο του DC.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος η ονομασία της μάρκας θα αναγράφεται ολογράφως, ενώ το ίδιο ισχύει και για το τιμόνι στο εσωτερικό. Υπάρχουν και κάποιες άλλες διακριτικές αλλαγές, όπως οι ματ βαμμένες μπάρες της οροφής ή ο διαχύτης και η “ποδιά” στις πλουσιότερες εκδόσεις. Το νέο logo υπάρχει και στους τροχούς.

Ανάλογα με την αγορά οι πρώτες παραδόσεις των Dacia με τα νέα λογότυπα εκτιμάται πως θα ξεκινούν να γίνονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Αξιοσημείωτο είναι πως το 2023 η μάρκα θα παρουσιάσει ένα μεγάλο SUV που θα είναι και η ναυαρχίδα της και το 2024 τη νέα γενιά Duster.

Advertisement

«Η αποκάλυψη ολόκληρης της γκάμας Dacia με τη νέα εταιρική ταυτότητα σηματοδοτεί το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της στρατηγικής ανάπτυξης που ξεκίνησε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτό το νέο εταιρικό περιβάλλον είναι σύμφωνο με τις αξίες μας με έναν πιο δυναμικό και σύγχρονο τρόπο. Αυτή η εφαρμογή δίνει νέα δυναμική στη Dacia για να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες» λέει ο Denis Le Vot, CEO της Dacia.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia Spring με ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα;
Στην Ελλάδα το νέο Dacia Jogger (+τιμές)
Η Dacia έφτασε τα 10 εκατομμύρια (αυτοκίνητα)