ΝΕΑ

Bayon: Το νέο μικρό SUV της Hyundai

Ελλάδα 6:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bayon: Το νέο μικρό SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Bayon: Το νέο μικρό SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Το όνομα του νέου μικρού crossover/SUV της αποκάλυψε η Hyundai, το οποίο θα είναι και το μικρότερο σε διαστάσεις μοντέλο του είδους της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο που θα ονομάζεται «Bayon» θα τοποθετηθεί στη γκάμα της Hyundai κάτω από το Kona, αυξάνοντας σε 5 τις επιλογές των SUV μοντέλων της στην Ευρώπη.

Το όνομα Bayon προέρχεται από την πόλη «Bayonne» στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, η οποία είναι γνωστή στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας και της πεζοπορίας στο βουνό, ταιριάζοντας κατά τη Hyundai, στον ελεύθερου χρόνου χαρακτήρα του μοντέλου.

Με βάση την πρώτη φωτογραφία από το πίσω αριστερό φανάρι του που δόθηκε στη δημοσιότητα, το Bayon φαίνεται ότι θα έχει πολλά κοινά με το Kia Soul, το οποίο θυμίζουμε ότι στην Ευρώπη προσφέρεται αποκλειστικά ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ως προς το ποιόν του από τη Hyundai, ούτε φυσικά και το εάν θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό – αν και το πιο πιθανό είναι να το δούμε και με κινητήρες βενζίνης.

Το νέο Hyundai Bayon θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη το Α’ Εξάμηνο του 2021. Όπως προείπαμε θα είναι και το μικρότερο crossover/SUV της μάρκας στην Ευρώπη, κάτω από τα Kona, Tucson, NEXO και Santa Fe.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Δοκιμή: Hyundai i10 1.2 84 PS Auto

Hyundai i10: Σε ποια σημεία ξεχωρίζει

Advertisement

Hyundai i10: Το πιο συνδεδεμένο αυτοκίνητο πόλης