Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπάιντεν, 81 ετών: Πήγε με 275 χλμ/ώρα

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπάιντεν, 81 ετών: Πήγε με 275 χλμ/ώρα

ΝΕΑ

Μπάιντεν, 81 ετών: Πήγε με 275 χλμ/ώρα

ΝΕΑ

Επίδειξη ικανότητας ενόψει εκλογών; Οπως και να είναι ο 81ος ετών πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να πιάσει αυτά τα χιλιόμετρα οδηγώντας μία Porsche 911.

Advertisement
Advertisement

Ο πρόεδρος Μπάιντεν, γνωστός για το πάθος του για τα αυτοκίνητα, έχει παρουσιάσει στο παρελθόν την ανοιχτή Corvette C2 του 1967 και έχει κρατήσει ακόμη και τη Μυστική Υπηρεσία σε εγρήγορση με περιστασιακά burnouts στην ασφαλή πίστα δοκιμών τους.

Στο podcast του Conan O’Brien, ο Μπάιντεν μοιράστηκε μέχρι πρότινος ανήκουστα αυτοκινητικά κατορθώματα.

Φαίνεται ότι η γοητεία του 46ου προέδρου για το launch control έγινε αντιληπτή σχετικά πρόσφατα, όταν οδήγησε μια απροσδιόριστη Porsche, εκφράζοντας την έκπληξή του, λέγοντας: “Ξέρετε τις καινούργιες; Έχουν λειτουργία εκκίνησης. Οδήγησα μια Porsche στα 275 χλμ/ώρα“, εξηγώντας παράλληλα την απίστευτη λειτουργικότητα του χαρακτηριστικού.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες γύρω από την οδήγηση του προέδρου παραμένουν λιγοστές, αλλά είναι πιθανό η εμπειρία αυτή να συνέβη πριν από την προεδρία του.

Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο Porsche παραμένει άγνωστο, τα περισσότερα σπορ αυτοκίνητα Porsche είναι ικανά να επιτύχουν τέτοιες ταχύτητες.

Για παράδειγμα, η νέα 911 S/T επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 300 χλμ/ώρα.

Advertisement

Ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει δει να οδηγεί δημόσια διάφορα ηλεκτρικά οχήματα, όπως το Hummer EV, το F-150 Lightning και το Cadillac Lyriq.

Ωστόσο, η ιστορία με την Porsche έγινε μάλλον σε κάποια πίστα, εκτός δημόσιων δρόμων. Τώρα αν είναι αλήθεια όλο αυτό, με την εικόνα που δίνει στις δημόσιες εμφανίσεις του ο Μπάιντεν, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτοκίνητο χτύπησε την αυτοκινητοπομπή του Μπάιντεν (video)
O Μπάιντεν ζήλεψε τη λιμουζίνα του Κινέζου προέδρου (+video)
Έτσι φτιάχνονταν οι Porsche 911 πριν 40 χρόνια! (+video)
Δέκα θηρία για τους ειδικούς πράκτορες των ΗΠΑ

 

 

Advertisement