Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Hyundai Elantra N Line

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Hyundai Elantra N Line

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Hyundai Elantra N Line

ΝΕΑ

Η Hyundai έδειξε την εξωτερική εμφάνιση του Elantra N Line, όπου ξεχωρίζει το sporty body kit και οι ζάντες των 18 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Από τότε που η Hyundai παρουσίασε το νέο Elantra τον Μάρτιο, υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσει μια sport έκδοση «N Line».

Η εταιρεία συνέχισε με teasers της έκδοσης στα τέλη Απριλίου, δημοσιεύοντας εικόνες ενός πρωτοτύπου με καμουφλάζ προ-παραγωγής. Fast Forward στο σήμερα και οι Κορεάτες παρουσιάζουν καθαρές εικόνες, του Elantra N Line. Στις εικόνες χωρίς καμουφλάζ έχουν γίνει αρκετές αλλαγές για να διαχωριστεί οπτικά η σειρά «N Line» του compact sedan από τα χαμηλότερα επίπεδα εξοπλισμού, ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος όπου η «μάσκα» έχει μια πιο επιθετική εμφάνιση. Ο προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί και τώρα φιλοξενεί πιο έντονους σε σχήμα αεραγωγούς (τριπλός) με σχήμα μπούμερανγκ. Μια πιο προσεκτική ματιά στο πλευρικό προφίλ αποκαλύπτει ένα νέο σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών με δίχρωμο φινίρισμα μαζί με χαμηλότερο ύψος στην ανάρτηση. Τα πλευρικά skirts φαίνεται να είναι πιο έντονα από εκείνα του τυπικού Elantra και τα καπάκια των καθρεφτών φαίνεται να έχουν πιο σκούρο φινίρισμα.

Advertisement
Advertisement

Πηγαίνοντας προς τα πίσω, η πιο προφανής αναβάθμιση είναι το διπλό τελικό της εξάτμισης, που είναι ενσωματωμένο στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, που τώρα έχει και διαχύτη. Τέλος ένα λεπτό σπόιλερ στο καπό του χώρου αποσκευών χρησιμεύει ως… υπενθύμιση ότι αυτό δεν είναι ένα απλό Elantra. Η Hyundai δεν ανακοινώνει λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες, αλλά οι εκδόσεις «N Line» πιθανόν να έχουν τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.600 κ.εκ. και 200 ίππων δανεισμένο από το Elantra GT N Line (μοντέλο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ), με αυτόματο αλλά και με εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες πριν από την πρώτη κυκλοφορία του στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ θα ακολουθήσει και η Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζεται το Hyundai Kona N

Advertisement