Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση GT N Line για το Hyundai Elantra στις ΗΠΑ

Ελλάδα 23:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση GT N Line για το Hyundai Elantra στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Έκδοση GT N Line για το Hyundai Elantra στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Το Hyundai Elantra, όπως είναι γνωστό στις ΗΠΑ το i30, απέκτησε μια νέα σπορτίφ έκδοση GT N Line ως υποκατάστατο του σκληροπυρηνικού i30 Ν που δεν κυκλοφορεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο Elantra GT N Line παρουσιάστηκε στην έκθεση του Ντιτρόιτ ως αντικαταστάτης της έκδοσης GT Sport. Δεν πρόκειται για μια πλή αλλαγή ονόματος αλλά για την προσθήκη μιας έκδοσης με έντονα σπορτίφ στοιχεία που έρχεται να καλύψει εν μέρει το κενό από την απουσία του i30 Ν στην αγορά των ΗΠΑ.

Το οπτικό πακέτο προέρχεται ουσιαστικά από το i30 N καθώς περιλαμβάνει τα αεροδυναμικά βοηθήματα, το περισσότερο από τον εξωτερικό διάκοσμο καθώς και τους τροχούς 18 ιντσών της καθαρόαιμης έκδοσης της Hyundai.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό όμως το πιο ουσιαστικό και πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι αφορά τις μηχανικές αναβαθμίσεις για την διαμόρφωση ενός πραγματικά σπορ χαρακτήρα στο δρόμο. Έτσι μεταξύ άλλων έχουν ενισχυθεί οι βάσεις του κινητήρα και της μετάδοσης, έχουν υιοθετηθεί πιο σφικτές ρυθμίσεις και διαφορετική γεωμετρία στην ανάρτηση ενώ έχει γίνει αλλαγή και στην υποβοήθηση του τιμονιού ενώ μεγαλύτερα είναι και τα φρένα.

Advertisement
Advertisement

d46bf76c-2020-hyundai-elantra-gt-n-line-0745654harpi640

Το Elantra GT N Line κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 λιτρων με 205 ίππους και 30 χλγμ ροπής ενώ συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

d46bf76c-2020-hyundai-elantra-gt-n-line-0745654harpi640_1