Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν το Range Rover ήταν… λιμουζίνα θα ήταν έτσι

Ελλάδα 19:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν το Range Rover ήταν… λιμουζίνα θα ήταν έτσι

ΝΕΑ

Αν το Range Rover ήταν… λιμουζίνα θα ήταν έτσι

ΝΕΑ

Η Land Rover έχει μια σειρά από ικανά και πολυτελή SUV στην γκάμα της, χρειάζεται ένα κομψό (και χαμηλό) sedan;

Advertisement
Advertisement

H Land Rover διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά, premium και ικανά SUV, όπως είναι το Discovery Sport, το Discovery, το Defender, το Range Rover κ.ά., ωστόσο οι ανταγωνιστές καλύπτουν ακόμα μια κατηγορία, αυτή των sedan.

Γι’αυτό και ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσίασαν μια sedan εκδοχή του Range Rover, κρατώντας πολλά στοιχεία από το νέο SUV μοντέλο της φίρμας. Πιο συγκεκριμένα, το εμπρός τμήμα είναι πανομοιότυπο με το Range Rover, όπου συναντάμε τη μικρότερη μάσκα και τα πιο στενά φωτιστικά σώματα. Τα τελευταία μάλιστα είναι «φορτωμένα» με υψηλή τεχνολογία. Από το προφίλ όμως φαίνεται ξεκάθαρα η sedan σιλουέτα του μοντέλου, το οποίο είναι σαφώς πιο χαμηλό (το αμάξωμα), ενώ φέρει τις σχεδιαστικές γραμμές και τις αναδυόμενες χειρολαβές.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω τμήμα εφαρμόζεται η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, με τα ακροβολισμένα λεπτά κάθετα φωτιστικά σώματα να ενώνονται από μία μαύρη γραμμή, στην οποία έχει γραφτεί «Road Rover», αναδεικνύοντας έτσι τον πιο ασφάλτινο χαρακτήρα. Η κλίση της οροφής στην 3η κολώνα δεν είναι απότομη, προσφέροντας λίγο πιο ευρύχωρη καμπίνα, ειδικά για τους πίσω επιβάτες.

Αμφιβάλλουμε ότι κάτι τέτοιο θα περάσει στην παραγωγή, αλλά εάν κάτι τέτοιο συμβεί τότε αναμένεται το…. Road Rover να αντιμετωπίσει μοντέλα της ίδιας κατηγορίας όπως είναι η Bentley Flying Spur, η Mercedes-Maybach S-Class και η Rolls-Royce Ghost.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς (+video) – Πόσο κοστίζει
Νέοι κινητήρες για το Range Rover Velar
Νέο teaser για το καινούργιο Range Rover Sport

Advertisement