Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser για το καινούργιο Range Rover Sport

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser για το καινούργιο Range Rover Sport

ΝΕΑ

Νέο teaser για το καινούργιο Range Rover Sport

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η Land Rover ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο Range Rover Sport στις 10 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

Η Land Rover κρατάει σιγή ιχθύος σχετικά με την πιο δυναμική πλευρά του Ranger Rover, ωστόσο αναμένεται να έχει μια πολύ μοντέρνα αισθητική με σπορ στοιχεία. Παράλληλα, η πολυτέλεια και η κομψότητα θα παραμείνει σε πρώτο πλάνο, εντυπωσιάζοντας ολόκληρο τον κόσμο της αυτοκίνησης.

Από το παρακάτω βίντεο-teaser της Land Rover δεν αποκαλύπτει σχεδόν κανένα στοιχείο από το επερχόμενο μοντέλο, αλλά σίγουρα το design έχει ανασχεδιαστεί και τα φωτιστικά σώματα θα έχουν αλλάξει σημαντικά. Αυτά είναι τουλάχιστον κάποια από τα στοιχεία που έχουν αναφερθεί μετά των δημοσιεύσεων κάποιων κατασκοπευτικών φωτογραφιών.

Ακόμα, το εσωτερικό θα ακολουθήσει τις σχεδιαστικές γραμμές και τα συστήματα που είδαμε και στο νέο Range Rover, όπως είναι o ψηφιακός πίνακας οργάνων 13,7”, και η κυρτή οθόνη αφής του συστήματος Pivi Pro με διαγώνιο 13,1”. Στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχουν οι γνώριμοι περιστροφικοί διακόπτες και -σαφώς- θα έχει αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα των υλικών.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό εικάζεται ότι θα έχει τον 3λιτρο turbo 6κύλινδρο κινητήρα των 400 ίππων και 550 Nm ροπής, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν και τον 4.4 V8 των 530 ίππων και 749 Nm ροπής. Τέλος, θα υπάρχει φυσικά και η ισχυρότερη έκδοση SVR των 625 ίππων, καθώς και οι plug-in hybrid εκδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τον επόμενο μήνα, που έχει προγραμματιστεί και το επίσημο λανσάρισμα του νέου Range Rover Sport.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέοι κινητήρες για το Range Rover Velar
Ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς (+video) – Πόσο κοστίζει
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Range Rover Sport