Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς (+video) – Πόσο κοστίζει

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς (+video) – Πόσο κοστίζει

ΝΕΑ

Ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς (+video) – Πόσο κοστίζει

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουριο Range Rover βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους στην κορυφαία έκδοση Autobiography. Το newsauto το βρήκε και σας το παρουσιάζει λίγο πριν κάμει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες και στους δρόμους…

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του Range Rover έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση πριν ακόμα… κυκλοφορήσει. Τα σχόλια είναι διθυραμβικά για το luxury car το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει φτιάξει μία δική του… υποκατηγορία στα SUV.

Οι πελάτες της συγκεκριμένης κατηγορίας το περιμένουν πώς και πώς και όπως φαίνεται η αγωνία σταματά. Ήδη το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς βρίσκεται στην Ελλάδα και το newsauto ήταν εκεί. Συγκεκριμένα στο χώρο των logistics της εταιρείας ένα μαύρο Range Rover σε μαύρο χρώμα (Gloss black το λέει η εταιρεία) και στην κορυφαία έκδοση Autobiography.

Σύγχρονη σχεδίαση – Σπορ επιδόσεις
Advertisement
Advertisement

Τη νέα γενιά χαρακτηρίζει η μίνιμαλ σχεδίαση, η υψηλή τεχνολογία, τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και φυσικά η πολυτέλεια. Το μοντέλο που βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης mild hybrid χωρητικότητας 3.0 λίτρων το οποίο αποδίδει 400 ίππους και παράγει 550Nm ροπή.

Στη γλώσσα των αριθμών το SUV των 5.052 μέτρων και των 2.454 κιλών επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 5.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 242 χλμ./ώρα.

Οι τιμές του νέου Range Rover ξεκινούν από τα 144.368 ευρώ. Το πρώτο Range Rover στην έκδοση Autobiography που ήρθε στην Ελλάδα αγγίζει τα 201.241 ευρώ, ενώ η κορυφαία έκδοση SV φτάνει τα 317.000 ευρώ.

Advertisement

 

Το Sport έρχεται μετά το καλοκαίρι
Advertisement

Να σημειώσουμε πως το καλοκαίρι αναμένεται να έρθουν οι Plug-in hybrid εκδόσεις, οι οποίες θα συνδυάζουν θερμικούς κινητήρες με μπαταρίες. Σύμφωνα μάλιστα με την βρετανική φίρμα η αυτονομία των μπαταριών θα αγγίζει τα 113 χιλιόμετρα. Όσον αφορά την πολυσυζητημένη έκδοση Sport αυτή θα παρουσιαστεί τον Μάιο και στην Ελλάδα την περιμένουμε μετά το καλοκαίρι.

 

Δείτε παρακάτω το video με το πρώτο Range Rover 5ης γενιάς που ήρθε στην Ελλάδα

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος Έλληνας αγόρασε τη συλλεκτική Lamborghini Aventador Ultimae;
Στην Ελλάδα η διθέσια Jaguar F-Type των 575 ίππων – Πόσο κοστίζει;
Στο στόχαστρο «ακινητοποιημένα» ΙΧ και ξένες πινακίδες κυκλοφορίας!