Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέοι κινητήρες για το Range Rover Velar

Ελλάδα 22:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέοι κινητήρες για το Range Rover Velar

ΝΕΑ

Νέοι κινητήρες για το Range Rover Velar

ΝΕΑ

Δύο νέες ελεύσεις για το premium SUV της Range Rover, με στόχο την ολοκλήρωση της γκάμας, αλλά τα πιο ισορροπημένα μηχανικά σύνολα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το Velar θα φιγουράρει με το εντυπωσιακό Black Pack, που αφορά στο χρωματισμό αλλά και τις ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών.

Η Range Rover εμπλουτίζει τη γκάμα του Velar τόσο από πλευράς κινητήρων, όσο και στο θέμα του εξοπλισμού άνεσης. Θα διατίθεται -πλέον των γνωστών εκδόσεων- με εξακύλινδρο κινητήρα diesel χωρητικότητας 3.000 κ.εκ. (Ingenium) με απόδοση 295 ίππους και 650 Nm ροπής, και βενζινοκινητήρα επίσης Ingenium 3,0 λίτρων με απόδοση 395 ίππους και 500 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Kαι οι δύο κινητήρες HST 300  και 400 αντίστοιχα- θα συνδυάζονται με ήπια υβριδικό σύστημα που θα βοηθά ώστε η κατανάλωση καυσίμου να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα (κάτω από 7,5 λίτρα/100 χλμ.) Εκτός των νέων κινητήρων, η Range Rover εμπλουτίζει τo Velar με νέo premium χρωματισμό του Black Pack, ζάντες αλουμινίου 20 ή 21 ιντσών και σύστημα φωνητικών εντολών Amazon Alexa ενσωματωμένο σε όλα τα infotainments.

Στη Μ. Βρετανία οι νέες εκδόσεις διατίθενται ήδη, και για να έχετε μία εικόνα, η τιμή πώλησης για τo πετρελαιοκίνητo HST 300 είναι 84.000 ευρώ και για τo βενζινοκίνητo HST 400  ξεκινά από 89.000 ευρώ. Αν πάλι έχετε απορία για τις επιδόσεις των δύο νέων ελεύσεων, μπορούμε να σας πούμε ότι το Velar HST 300 φθάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε λιγότερα από 7 δευτερόλεπτα, με τo βενζινοκίνητo HST 400 να είναι λίγο πιο γρήγορo για την ίδια διαδικασία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το χρώμα του νέου Range Rover κοστίζει όσο ένα… Dacia Sandero!
Video: Πώς το Audi e-tron GT πήρε θέση στο Golden Hall
Δείτε τα πρώτα VW Taigo που ήρθαν στην Ελλάδα