Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια μοντέλα θα φέρει μέχρι τέλος του έτους η Hyundai;

Ελλάδα 16:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια μοντέλα θα φέρει μέχρι τέλος του έτους η Hyundai;

ΝΕΑ

Ποια μοντέλα θα φέρει μέχρι τέλος του έτους η Hyundai;

ΝΕΑ

Η παρουσία της Hyundai στην ελληνική αγορά είναι πολύ δυναμική και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί με την άφιξη νέων μοντέλων και ανανεωμένων εκδόσεων…

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες η Hyundai παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη νέα γενιά του Kona για το οποίο διαβάσατε και σε σχετικό άρθρο του Newsauto. Πρόκειται για ένα όχημα ελευθέρου χρόνου που δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στην αγορά και ιδίως στην χώρα μας καθώς καλύπτει σημαντικές ανάγκες των Ελλήνων χρηστών.

Ωστόσο η κορεατική μάρκα δεν μένει μόνο σε αυτό το μοντέλο καθώς ετοιμάζει να φέρει και άλλα μέσα στο 2023.

Το επόμενο βήμα είναι εντός του μήνα που διανύουμε και αφορά στο Hyundai i10, ένα όχημα κυρίως για την πόλη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην κατηγορία. Το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει σχεδόν τις… μισές πωλήσεις στην μικρή κατηγορία, αφενός γιατί δεν υπάρχουν αρκετές προτάσεις, αφετέρου διότι έχει δημιουργήσει ένα καλό όνομα κυρίως λόγω αξιοπιστίας, στην κατηγορία των ανθρώπων που αναζητούν τέτοια αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Δύο ηλεκτρικά

Η συνέχεια θα έρθει μετά το καλοκαίρι με δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Το πρώτο θα αφορά στην ηλεκτρική εκδοχή του Kona και το δεύτερο μοντέλο θα είναι το Ioniq 6.

Και τα δύο θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το μερίδιό τους στην κατηγορία των ηλεκτρικών, που κερδίζει συνεχώς έδαφος και είναι κάτι που το βλέπουμε όχι μόνο παγκοσμίως αλλά πλέον και στην Ελλάδα.

Advertisement

Τέσσερα μοντέλα μέχρι τέλος της χρονιάς

Το… πρόγραμμα άφιξης των νέων μοντέλων θα ολοκληρωθεί την τρέχουσα χρονιά για την Hyundai τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εισαγωγικής εταιρείας, αναμένουμε την ανανεωμένη (facelift) έκδοση του i20.

Advertisement

Πρόκειται και αυτό για ένα γνωστό μοντέλο που αριθμεί χιλιάδες πωλήσεις στην κατηγορία του καθώς προσφέρει πολύ καλούς χώρους (για τα δεδομένα της κατηγορία του) και είναι αξιόπιστο, σήμα κατατεθέν πλέον της μάρκας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η έκπληξη που ετοιμάζει η Dacia
Απίστευτο, πόσο μπορεί να κοστίζει αυτή η καμένη Ferrari
Τα νέα της πιάτσας, 390…

Advertisement