Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα ένα teaser του νέου Subaru Impreza

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ένα teaser του νέου Subaru Impreza

ΝΕΑ

Ακόμα ένα teaser του νέου Subaru Impreza

ΝΕΑ

Το καινούργιο Impreza είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στις 17 Νοεμβρίου και η Subaru δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το εμπρός μέρος του.

Advertisement
Advertisement

Η έκτη γενιά τού Subaru Impreza αναμένεται να είναι «επαναστατική» αναφορικά με τη σχεδίαση του αμαξώματος, τουλάχιστον αυτή είναι η πληροφόρηση που υπάρχει ως τώρα. Βεβαίως, ποια είναι η έννοια που δίνεται στον συγκεκριμένο επιθετικό προσδιορισμό είναι άγνωστο και μόνο θεωρητικά μπορούμε να την προσεγγίσουμε.

Την πραγματική θα τη μάθουμε στις 17 Νοεμβρίου όταν η Subaru θα παρουσιάσει επίσημα το καινούργιο Impreza, στην έκθεση αυτοκινήτου τού Los Angeles η οποία θα διεξαχθεί στην αμερικανική μεγαλούπολη από εκείνη την ημέρα ως τις 28 Νοεμβρίου. Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε επιπλέον μία φωτογραφία η οποία δείχνει πώς είναι η μάσκα και το εμπρός αριστερό φωτιστικό σώμα.

Advertisement
Advertisement

Αυτή, έπεται της πρώτης που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο καιρό και στην οποία απεικονιζόταν απλώς το περίγραμμα της οροφής και του καπό τού καινούργιου μοντέλου. Σε αυτή βλέπουμε ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει hatchback αμάξωμα το οποίο παραπέμπει σε αυτό της αντίστοιχης έκδοσης της παρούσας γενιάς του.

Το καινούργιο Impreza θα έχει τα γνωστά μηχανολογικά στοιχεία με τα οποία το έχουμε συνηθίσει και το έχουμε ταυτίσει με την εταιρεία. Έτσι, θα έχει τον τετρακύλινδρο επίπεδο κινητήρα και το σύστημα μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης. Ωστόσο, θα διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης και όχι αυτόματο (μετατροπέας ροπής), για να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κατανάλωση καυσίμου και η εκπομπή ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Subaru γιορτάζει πέντε γενιές WRX (+video)
Subaru: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και εκπτώσεις
Δημοπρασία για το Subaru Impreza WRC του Richard Burns (+video)