Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aυτή η Bugatti… ξυρίζει!

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aυτή η Bugatti… ξυρίζει!

ΝΕΑ

Aυτή η Bugatti… ξυρίζει!

ΝΕΑ

Η Bugatti γνωρίζει ότι ελάχιστοι μπορούν να απολαύσουν τα αυτοκίνητά της οπότε κάνει πολλές συνεργασίες για αντικείμενα καθημερινής χρήσης με την υπογραφή της.

Advertisement
Advertisement

Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Η αλλιώς, όποιος μπορεί να αγοράσει μία Βugatti προφανώς και δεν ασχολείται με τα ταπεινά πράγματα αυτού του κόσμου. Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει μία ευκαιρία να αποκτήσουν λίγη από την λάμψη της φημισμένης εταιρίας αυτοκινήτων.

Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην πρακτική της Bugatti να συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες για την δημιουργία αντικειμένων κάθε χρήσης. Όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση μίας ξυριστικής μηχανής, η οποία αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την γνωστή μας Gillette.

Advertisement
Advertisement

Mμαζί δημιούργησαν την Bugatti Special Edition Heated Razor, η οποία είναι μία βελτιωμένη έκδοση της ήδη υπάρχουσας ξυριστικής μηχανής της Gillette. Το χρώμα είναι το Αgile Blue, το αγωνιστικό χρώμα της γαλλικής εταιρίας, το οποίο πλέον εμφανίζεται σε μοντέλα όπως η Chiron Pur Sport.

H λαβή της ξυριστικής μηχανής ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία των αυτοκινήτων της Βugatti και είναι κατασκευασμένο από ακριβό κράμα αλουμινίου. Χρησιμοποιούνται επίσης και άλλα μέταλλα όπως τιτάνιο, έχοντας ως σημείο αναφοράς τα σπάνια υλικά που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα της Bugatti.

Advertisement

Kαι οι δύο εταιρίες δηλώνουν ευχαριστημένες από την μεταξύ τους συνεργασία και το τελικό αποτέλεσμα που δικαιώνει την ιστορία τους. Μάλιστα το ρητό που αναφέρεται “αν συγκρίνεται, τότε δεν είναι Bugatti” ισχύει και στην περίπτωση της ξυριστικής μηχανής, η οποία διαθέτει πέντε λεπίδες και το σύστημα Flexdisc της Gillette.

Advertisement

Πάντως, η εμπλοκή της Bugatti έχει ανεβάσει ήδη την τιμή της ξυριστικής μηχανής πάνω από τα 200 δολάρια. Αλλά είπαμε, όποιος έχει τα γένια έχει και τα Bugatti ξυραφάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δημοπρασία για την υπέροχη Bugatti Type 57C Atalante Coupe του 1938
Νέο μοντέλο από τη Bugatti το 2024 (+video)
Η πανάκριβη Bugatti Centodieci στην αεροδυναμική σήραγγα (video)