Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο μοντέλο από τη Bugatti το 2024 (+video)

Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο μοντέλο από τη Bugatti το 2024 (+video)

ΝΕΑ

Νέο μοντέλο από τη Bugatti το 2024 (+video)

ΝΕΑ

Η Bugatti εξελίσσει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί επισήμως στην τελική του μορφή και να διατεθεί στις αγορές, το 2024.

Advertisement
Advertisement

Την αποκάλυψη αυτή έκανε «από σπόντα» όπως φαίνεται και στο video που έχουμε πιο κάτω, ο Mate Rimac κατά τη διάρκεια του Monterey Car Week.

Η Rimac και η Bugatti συγχωνεύθηκαν πρόσφατα, για να γίνουν Bugatti-Rimac και να μας κάνουν να περιμένουμε πολλά σε επίπεδο δημιουργίας υπεραυτοκινήτων. Μέχρι στιγμής, πολλά έχουν ακουστεί περισσότερο ως φήμες αλλά τώρα, ίσως οι πιο αποκαλυπτικές πληροφορίες μέχρι στιγμής, προέρχονται απευθείας από τον ίδιο τον Mate Rimac.

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εκδηλώσεων στο Monterey Car Week, ένας συλλέκτης μοντέλων της Bugatti, ο Manny Khoshbin, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Mate Rimac για λίγο μπροστά στην κάμερα. Αν και στο video η συζήτηση ήταν για το Hennessey Venom F5, η αποκάλυψη που ήρθε από το στόμα του Mate Rimac είχε να κάνει με τη Bugatti που όπως προκύπτει, έχει στα σκαριά νέο μοντέλο με χρονικό ορίζοντα διάθεσής του στην αγορά το 2024.

Advertisement
Advertisement

Από όσα λέει ο Rimac, δεν προκύπτουν στοιχεία για το νέο αυτό μοντέλο της Bugatti αλλά ξεχωρίζει ως ενδιαφέρον αυτό που υπογραμμίζει πως πιθανότατα θα εμφανιστεί στους πελάτες της Bugatti μέσα στο επόμενο έτος. Στη συνέχεια, ο Rimac λέει ότι η πρεμιέρα του μοντέλου για το κοινό, θα γίνει πιθανώς σε τρία χρόνια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος είναι ο Mate Rimac; (+video)
Μπορεί να δούμε ένα ηλεκτρικό SUV Bugatti;
Το Rimac Nevera καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ στο 400άρι (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement