Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγωνιστικό Nissan Z από τη Nismo

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγωνιστικό Nissan Z από τη Nismo

ΝΕΑ

Αγωνιστικό Nissan Z από τη Nismo

ΝΕΑ

Η Nissan και η Nismo (Nissan Motorsport) θα λάβουν μέρος στον 24ωρο αγώνα Fuji με ένα ειδικά προετοιμασμένο αγωνιστικό Z.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο θα βοηθήσει την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να αγωνιστεί σε διαφορετικές κατηγορίες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το νέο αγωνιστικό βασίζεται στο Nissan Z με διάφορες μετατροπές για χρήση στην πίστα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αγωνιστική έκδοση του νέου Z διαθέτει ένα σετ τροχών αλουμινίου της Rays, οι οποίες… καλύπτουν μεγαλύτερα φρένα από την Brembo. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν αεραγωγούς στο καπό, μπροστινό γάντζο ρυμούλκησης, διακριτικές μαύρες προεκτάσεις φτερών, τάπα καυσίμου αγωνιστικού τύπου και μεγάλη πίσω αεροτομή. Μπορούμε επίσης να δούμε το εσωτερικό, από το οποίο έχουν αφαιρεθεί τα περισσότερα πράγματα. Εκεί υπάρχει ένα πλήρες roll cage και ένα κάθισμα Sabelt για τον οδηγό.

Δεν έχουμε πληροφορίες για αναβαθμίσεις στον κινητήρα V6 με διπλό turbo των 3,0 λίτρων, ο οποίος σε μορφή παραγωγής αποδίδει 406 ίππους και 475 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan είπε ότι θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο σε επόμενη ημερομηνία. Η αυτοκινητοβιομηχανία θα συμμετάσχει στην κατηγορία ST-Q της σειράς Super Taikyu με τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιωτικής συμμετοχής με την ομάδα Max Racing. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος – ο 24ωρος αγώνας NAPAC Fuji SUPER TEC – θα πραγματοποιηθεί στο Fuji Speedway στις 4 και 5 Ιουνίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί καθυστερεί το λανσάρισμα του Nissan Z;
Σε τιμή ευκαιρίας το νέο Nissan Z στην Ιαπωνία
Πότε θα έχει έτοιμα τα σπορ ηλεκτρικά της η Nissan;