Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο νέος χορηγός στη Formula 1!

Ελλάδα 14:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτός είναι ο νέος χορηγός στη Formula 1!

ΝΕΑ

Αυτός είναι ο νέος χορηγός στη Formula 1!

ΝΕΑ

H πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Crypto.com θα είναι ο νέος σπόνσορας της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η Formula 1 βρήκε έναν νέο σπόνσορα, καθώς υπέγραψε συμφωνία με την Crypto.com, πλατφόρμα η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα. Δεν ανακοινώθηκαν οι όροι της συμφωνίας, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ξένου Τύπου η αξία της πενταετούς συμφωνίας θα ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία, η οποία θα τεθεί σε ισχύ στις 17 Ιουλίου, μία ημέρα πριν το βρετανικό Grand Prix του Σίλβερστοουν, προβλέπει ότι το σήμα της Crypto.com θα προβάλλεται στις εκδηλώσεις της F1, στο νέο σύστημα κατατακτήριων αγώνων Sprint, καθώς και σε διαφημιστικές πινακίδες στις πίστες.

Advertisement
Advertisement

Σχολιάζοντας, ο διευθυντής εμπορικών συνεργασιών της F1, Ben Pincus, τόνισε ότι: «Ο οργανισμός θα μπορούσε να επωφεληθεί από την εμπειρία της πλατφόρμας καθώς εξερευνούμε τον κόσμο της κρυπτονομισμάτων, ενός τομέα που μας ενδιαφέρει πολύ.»

Ο Kris Marszalek, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Crypto.com, για τη συμφωνία με τη F1 επισήμανε ότι: «Ανυπομονούμε για πολλά χρόνια καινοτομίας μαζί. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την F1 στην ανάπτυξη αποκλειστικών NFTs, συνδέοντας τους οπαδούς με το άθλημα με νέους τρόπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως ο Elon Musk κατάφερε να κλονίσει το bitcoin!
Πωλείται ένα κομμάτι ιστορίας της Formula 1
Επαναστατικός ηλεκτροκινητήρας με απόδοση Formula E