Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τώρα και αυτόνομη παράδοση πίτσας

Ελλάδα 2:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τώρα και αυτόνομη παράδοση πίτσας

ΝΕΑ

Τώρα και αυτόνομη παράδοση πίτσας

ΝΕΑ

Σε πρώτη φάση, η αυτόνομη παράδοση πίτσας θα αρχίσει να λειτουργεί σε μια περιοχή του Houston με τη χρήση του οχήματος R2 της Nuro.

Advertisement
Advertisement

Η παραγγελία πίτσας αναμένεται να αλλάξει άρδην, με την παρουσίαση του οχήματος που κινείται αυτόνομα και φέρνει την παραγγελία στο σπίτι.

Η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης θα εμφανιστεί μετά από παραγγελία πίτσας και σύντομα θα μπορούσε να εμφανιστεί στο δρόμο σας καθώς η Domino’s θα αρχίσει να προσφέρει πίτσες με το αυτόνομο όχημα παράδοσης R2 της Nuro. Η υπηρεσία πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες πιλοτικά, μόνο από ένα κατάστημα της αλυσίδας στην περιοχή Woodland Heights του Houston στο Τexas. Σύμφωνα με την Domino’s σε επιλεγμένους πελάτες που κάνουν παραγγελία μέσω internet θα δοθεί η δυνατότητα παράδοσης της πίτσας τους αυτόνομα. Αυτοί οι πελάτες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με μηνύματα, οι οποίες θα ενημερώνουν για την πορεία του R2 και θα τους παρέχουν τελικά έναν μοναδικό κωδικό PIN για την παραλαβή της παραγγελίας τους.

Advertisement
Advertisement

Μόλις φτάσει το όχημα, απλά πληκτρολογούν το PIN τους στο ειδικό πληκτρολόγιο και οι πόρτες ανοίγουν για έχει πρόσβαση ο πελάτης στο θερμοθάλαμο προκειμένου να παραλάβει την παραγγελία του. Η Domino’s σημείωσε ότι το R2 είναι το «πρώτο εντελώς αυτόνομο, χωρίς οδηγό όχημα παράδοσης με έγκριση από το Υπουργείο Μεταφορών των Η.Π.Α.» και θα τους επιτρέψει να παρέχουν στους πελάτες μια νέα εμπειρία παράδοσης. Η Domino’s δεν είναι η μόνη εταιρεία που εξερευνά αυτόνομη παράδοση. Το 2018, οι Kroger και Nuro ανακοίνωσαν ένα αυτόνομο πιλοτικό πρόγραμμα παράδοσης παντοπωλείων που περιλάμβανε δοκιμές στο Scottsdale, την Arizona και το Houston του Texas. Η εταιρεία συνεργάστηκε επίσης με τη Walmart και είναι πιθανό να δούμε περισσότερες σχετικές ανακοινώσεις για αυτόνομες παραδόσεις αγαθών στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Από το 2015 είχε αρχίσει η αναζήτηση για την αυτόνομη παράδοση πίτσας
Αποφασισμένος να πάρει όλο το σπίτι με τη μια
Έχετε δει πιο χαριτωμένο SUV;