Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποφασισμένος να πάρει όλο το σπίτι με τη μια

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποφασισμένος να πάρει όλο το σπίτι με τη μια

ΝΕΑ

Αποφασισμένος να πάρει όλο το σπίτι με τη μια

ΝΕΑ

Το υπερφορτωμένο pick up είναι η απόδειξη πως οι πραγματικοί άνδρες, κάνουν τη μετακόμιση με μια διαδρομή και δεν «αναλώνονται» σε πήγαινε- έλα…

Advertisement
Advertisement

 

Το θέμα της οδικής ασφάλειας είναι πολύ λεπτό σε κάθε περίπτωση και όλοι οι οδηγοί σε όλο τον κόσμο, πρέπει να το έχουν ως πρώτη προτεραιότητα.

Δεν είναι όμως έτσι και εδώ έχουμε άλλη μια απόδειξη. Στην Αμερική τα pick up λατρεύονται κυριολεκτικά και έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Η «πολυφωνία» των κατασκευαστών στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχει πρακτικά φέρει μια πρόταση για κάθε χρήση. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο το να βλέπουμε τον οδηγό κάποιου εξ αυτών (και όχι μόνο στις ΗΠΑ) να το «παρακάνει» ενίοτε με τη μεταφορική ικανότητα του οχήματός του. Στην προκειμένη περίπτωση, η εικόνες που μας έρχονται –μέσω Tik Tok– από το Μεξικό, είναι ακόμα μια απόδειξη ακραίας χρήσης της ανοιχτής καρότσας που προσφέρουν τα pick up.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικά αυτά που δεν έχουν κάποιο κάλυμμα- αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο οδηγός μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα ακόμα και με κάλυμμα θα κατάφερνε το ίδιο αποτέλεσμα. Το pick up (δεν είναι διπλοκάμπινο) φαίνεται να μεταφέρει αντικείμενα στοιβαγμένα και δεμένα το ένα πάνω στο άλλο, σε ύψος που ξεπερνά κατά πολύ το διπλάσιο του αυτοκινήτου, κάτι που έχει συμβεί και με το «κρέμασμά» τους προς τα πίσω, που έχει διπλασιάσει το μήκος της κινούμενης μάζας. Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα κάτι για το συνολικό βάρος των μεταφερόμενων αντικειμένων, αν και το πώς έχει «κάτσει» πάνω στους τροχούς το αμάξωμα, μάλλον προδίδει το ότι το όριο του ωφέλιμου φορτίου έχει κατά πολύ ξεπεραστεί. Η δική μας ευχή είναι να αποτελούν οι εικόνες αυτές παράδειγμα προς αποφυγή.

Advertisement

 

Διαβάστε ακόμα:
Ζάντες Bugatti που στοιχίζουν όσο ένα καινούργιο μικρό αυτοκίνητο
Έχετε δει πιο χαριτωμένο SUV;
Μάθετε γιατί ο κινητήρας ακούγεται πιο δυναμικός όταν είναι κρύος (VIDEO)

Advertisement