Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το μπουλντόγκ της Canoo

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το μπουλντόγκ της Canoo

ΝΕΑ

Αυτό είναι το μπουλντόγκ της Canoo

ΝΕΑ

Η Canoo αποκάλυψε το νέο της ηλεκτρικό pickup δίοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αμερικανική κουλτούρα.

Advertisement
Advertisement

Η Canoo είναι μια εταιρεία κατασκευής ελαφρώς οχημάτων που συνεργάζεται με τον στρατό των ΗΠΑ. Μάλιστα το 2022 παρέδωσε τα πρώτα της ηλεκτρικά οχήματα στρατιωτικών επιχειρήσεων στις ειδικές δυνάμεις δίνοντας έμφαση στη στιβαρότητα και τις κορυφαίες ικανότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη.

Για πρώτη φορά φέτος η Canoo αποφάσισε να κατασκευάσει και ένα όχημα για μαζική παραγωγή. Πρόκειται για το American Bulldog, ένα αγροτικό pickup το οποίο έχει μεν την ανθεκτικότητα ενός οχήματος στρατού, παράλληλα όμως διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να προσελκύσει τους πολίτες που θέλουν ένα ανθεκτικό ηλεκτρικό όχημα.

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες για το ιδιαίτερο αυτό pickup δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο από τις εικόνες και μόνο μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Εμφανισιακά το American Bulldog είναι εκλεπτυσμένο και πολύ προσεγμένο με στρογγυλεμένες επιφάνειες και αρκετά στοιχεία που το φέρνουν πιο κοντά στην περιπέτεια.

Είναι βαμμένο στο χρώμα της άμμου με μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED ορθογώνια. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι οι μεταλλικές αναδιπλούμενες σχάρες στο πίσω μέρος της καρότσας για εύκολη πρόσβαση. Περίεργο είναι επίσης ότι δεν υπάρχει πίσω πόρτα.

Advertisement

Όσο για τις επιδόσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποδίδει κοντά στους 600 ίππους και η μπαταρία θα χαρίζει αυτονομία σχεδόν 320 χιλιομέτρων. Η Canoo δεν είναι μια εταιρεία που έχει μεγάλες δυνατότητες παραγωγής, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της όχι μόνο θα κατασκευάσει το American Bulldog, αλλά θα επεκτείνει τη γραμμή παραγωγής της για περισσότερα οχήματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χωρίς τη Hyundai συνεχίζει η Canoo
Canoo Electric – Ένα φουτουριστικό pickup (video)
Η startup των ηλεκτρικών Canoo στο χρηματιστήριο