Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Volvo XC40 (+τιμές)

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Volvo XC40 (+τιμές)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Volvo XC40 (+τιμές)

ΝΕΑ

Ακόμη και αν η Volvo δεν έχει παρουσιάσει κάτι επίσημα σε αρκετές αγορές -και στην Ελλάδα- ο επίσημος configurator μας αποκαλύπτει το φρεσκαρισμένο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Όπως ήταν αναμενόμενο το XC40 περνά από ένα διακριτικό facelift με το λανσάρισμά του να ξεκινά στις αγορές της Ευρώπης μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες φωτογραφίες -που προέρχονται από τον configurator της Volvo– οι αλλαγές είναι διακριτικές και εντοπίζονται κυρίως στους πιο λεπτούς προβολείς και στο φωτεινό τους ίχνος που διαμορφώνεται από τα LED. Ελαφρώς επανασχεδιασμένοι είναι οι προφυλακτήρες, ενώ υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες. Είναι εμφανές πως στόχος της μάρκας είναι απλά να φρεσκάρει ένα ήδη πετυχημένο ντιζάιν του αμαξώματος, έτσι ώστε το XC40 να συνεχίσει με νέα προοπτική την εμπορική του πορεία.

Στο εσωτερικό οι αναβαθμίσεις κινούνται στο ίδιο διακριτικό τέμπο και αφορούν κυρίως τα σημεία (όπως τις νέες επενδύσεις του ταμπλό) και τα στοιχεία εξοπλισμού. Υπάρχουν ακόμη πιο διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ασύρματη φόρτιση για κινητό, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 9,0’’ (με λογισμικό της Google) και ψηφιακός πίνακας με διαγώνιο 12,0’’. Ενδιαφέρον έχει το νέο σύστημα κλιματισμού με αντιβακτηριδιακή λειτουργία. Υπάρχουν νέα επίπεδα εξοπλισμού με περισσότερα και τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων ξεκινα με τον τρικύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης των129 ίππων με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι δίλιτρες εκδόσεις B3 και B4 (με 163 και 197 ίππους) και με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο.

Στη συνέχεια συναντάμε το plug-in XC40 στις εκδόσεις T4 και T5 (με 211 και 261 ίππους, αντίστοιχα), καθώς και δύο ηλεκτρικές Recharge εκδόσεις. Μια προσθιοκίνητη με 231 ίππους και μια τετρακίνητη με 408 ίππους.

Advertisement

Οι τιμές του ανανεωμένου Volvo XC40 διαμορφώνονται από τις 36.479,80 ευρώ για το Τ2 των 129 ίππων και των 1.500 κυβικών, ενώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο τόσο του XC40 όσο και των άλλων μοντέλων της Volvo μπορείτε να τον δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ηλεκτρικό Volvo C40 τώρα πιο προσιτό
Με ονομασία-έκπληξη ο διάδοχος του Volvo XC90
Η Volvo θα επιμείνει στα παραδοσιακά της μοντέλα

Advertisement