Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maserati GranCabrio από την Pogea Racing

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maserati GranCabrio από την Pogea Racing

ΝΕΑ

Maserati GranCabrio από την Pogea Racing

ΝΕΑ

Χωρίς να πειράξει τα κάλλη της Maserati GranCabrio η Pogea Racing μας δίνει τη δική της πρόταση για την δημιουργία της ιταλικής εταιρίας με έμφαση στη βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς της αλλά και των επιδόσεων του ισχυρού V8 κινητήρα της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές της Pogea Racing στην Maserati GranCarbio ξεκινούν κάτω από το καπό. Η γερμανική εταιρία προχώρησε σε μικρή βελτίωση του V8 των 4,7 λίτρων αλλάζοντας την χαρτογράφηση του ψεκασμού. Έτσι κατάφερε να προσθέσει 17 ολόκληρους ίππους με την συνολική απόδοση να ανέρχεται πλέον στους 477 έναντι των 460 ίππων που αποδίδει το μοτέρ όπως έρχεται από το εργοστάσιο.

maserati-grancabrio-pogea-racing-3

Μικρή αύξηση δέχτηκε και η ροπή που σκαρφάλωσε από τα 53 στα 54,4 κιλά. Αυτές οι αλλαγές είχαν σαν αποτέλεσμα την αύξηση της τελικής ταχύτητας της GranCabrio στα 305 χλμ./ώρα σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Advertisement
Advertisement

maserati-grancabrio-pogea-racing-4

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση με μια νέα τετράδα ελατηρίων να αντικαθιστούν τα εργοστασιακά χαμηλώνοντας παράλληλα την απόσταση από το έδαφος κατα 40 ολόκληρα χιλιοστά.

maserati-grancabrio-pogea-racing-2

Advertisement

Στο αισθητικό κομμάτι η μοναδική διαφορά έχει να κάνει με τις νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου με την διάσταση να ανεβαίνει στις 21 ίντσες.

maserati-grancabrio-pogea-racing-5

Advertisement

Αν το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος η Pogea μπορεί να προχωρήσει σε εξατομίκευση του εσωτερικού της ανοιχτής Maserati προσθέτοντας λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και φυσικά δερμάτινες επενδύσεις στο χρώμα της επιθυμίας σας.