Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η «κολασμένη» Mercedes-AMG με τους 843 ίππους!

Ελλάδα 10:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η «κολασμένη» Mercedes-AMG με τους 843 ίππους!

ΝΕΑ

Αυτή είναι η «κολασμένη» Mercedes-AMG με τους 843 ίππους!

ΝΕΑ

Η πανίσχυρη GT63 S E Performance αποκτά νέα σχεδιαστικά στοιχεία παραμένοντας ένα σεντάν που παίζει στα ίσια με τα supercars.

Advertisement
Advertisement

H Mercedes-AMG αποκαλύπτει το ανανεωμένο κορυφαίο σεντάν της, την 2024 GT63 S E Performance 4-Door Coupe.

Αυτό το σούπερ σεντάν, η επιτομή της δύναμης και της φινέτσας, δανείζεται πλέον σχεδιαστικά στοιχεία από τη νέα AMG GT Coupe.

Το μπροστινό της μέρος είναι πλέον πιο σπορτίφ μια πιο φαρδιά μάσκα, που πλαισιώνεται από κομψές κάθετες σχισμές και προβολείς Multibeam LED.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, οι μικρές βελτιώσεις περιλαμβάνουν στάνταρ χαρακτηριστικά όπως μια ηλεκτρική ηλιοροφή και μία ασύρματη επιφάνεια φόρτισης μεταξύ των πίσω καθισμάτων, μαζί με ένα ανανεωμένο σύστημα infotainment MBUX που εμφανίζει λειτουργίες ειδικά για την AMG.

Κάτω από το καπό, η GT63 S E Performance διαθέτει ένα τρομερό διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης 4,0 λίτρων, που αποδίδει εκπληκτική ισχύ 843 ίππων.

Advertisement

Αυτή η ισχύς αξιοποιείται μέσω του εννιατάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων AMG Speedshift MCT 9G και του συστήματος τετρακίνησης AMG Performance 4Matic+.

Υπάρχουν επίσης κεραμικά φρένα υψηλής απόδοσης AMG, το ενεργό σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα και την ανάρτηση AMG Ride Control+ με προσαρμοζόμενη ρύθμιση της απόσβεσης.

Advertisement

Για όσους αναζητούν εξατομίκευση, διατίθενται διάφορες επιλογές, όπως τα καθίσματα AMG Performance, το πακέτο αεροδυναμικής, το πακέτο Carbon και το πακέτο χρωμίου.

Η τιμή για αυτό το σούπερ σεντάν ξεκινά από τα 207.708 ευρώ στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η Mercedes-AMG GLC Coupe
Η Mercedes-AMG GT Coupe Plug-in Hybrid στο Μόναχο
Δείτε πως φτιάχνεται στο χέρι ένας κινητήρας AMG (+video)

Advertisement