Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Toyota GR Supra είναι ο ορισμός της συλλεκτικής

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή η Toyota GR Supra είναι ο ορισμός της συλλεκτικής

ΝΕΑ

Αυτή η Toyota GR Supra είναι ο ορισμός της συλλεκτικής

ΝΕΑ

Η Toyota Gazoo Racing έχει κάθε λόγο να γιορτάζει για την ιστορία του εμβληματικού μοντέλου, δημιουργώντας μια μοναδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Gazoo Racing γιορτάζει το εμβληματικό όνομα Supra, μ’ ένα νέο ορόσημο παραγωγής και το λανσάρισμα της αποκλειστικής έκδοσης «100 Edition», που απευθύνεται ειδικά σε συλλέκτες.

Αυτό το εξαιρετικό δημιούργημα, περιορισμένης έκδοσης track day, κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει την παράδοση του 100ου αγωνιστικού αυτοκινήτου GR Supra GT4. Θα κατασκευαστούν μόλις τρία αυτοκίνητα, καθιστώντας το ένα από τα σπανιότερα οχήματα Toyota που κυκλοφόρησε ποτέ. Ένα έχει προγραμματιστεί για την Ευρώπη, ένα για τη Βόρεια Αμερική και το τρίτο για την Ασία.

Το GR Supra GT4 «100 Edition» παραδίδεται αποκλειστικά σε χρώμα Plasma Orange, που ταιριάζει με το εξωτερικό του μοντέλου ειδικής έκδοσης παράλληλης παραγωγής, του GR Supra «GT4 100th Edition Tribute», το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Βασίζεται στην 450PS GR Supra GT4 EVO, την εκτενώς βελτιωμένη έκδοση που έκανε το ντεμπούτο της στην αρχή αυτής της σεζόν.

Η συλλεκτική έκδοση «100 Edition» διακρίνεται όχι μόνο από τη μοναδική της βαφή Plasma Orange, αλλά και από χαρακτηριστικά όπως μεγαλύτερο αεραγωγό στο καπό και νέες αεροδυναμικές στο μπροστινό μέρος για τη βελτίωση της κάθετης δύναμης.

Advertisement

Ένα νέο σύστημα εξάτμισης, χωρίς σιγαστήρα, έχει τοποθετηθεί για να ενισχύσει το ικανοποιητικό, θορυβώδες βρυχηθμό του εξακύλινδρου τούρμπο κινητήρα 3,0 λίτρων. Το Power Stick, το οποίο διέπει την ισχύ εξόδου του κινητήρα, θα παραδοθεί επίσης στο ίδιο πορτοκαλί χρώμα Plasma, με το ίδιο το αυτοκίνητο.

Advertisement

Περαιτέρω λεπτομέρειες περιλαμβάνουν καθρέφτες από ανθρακονήματα, προβολείς LED αντοχής και κάθισμα συνοδηγού. Η αποκλειστική θέση του αυτοκινήτου εκφράζεται με κεντημένα λογότυπα “100 Edition” και στα δύο καθίσματα και ένα μοναδικό σήμα στο ταμπλό, ενώ αυτό το διακριτικό λογότυπο κοσμεί επίσης ένα κάλυμμα που προστατεύει τη συλλεκτική Supra, από τη σκόνη και τη βρωμιά.

Η Toyota Gazoo Racing προσφέρει τη GR Supra GT4 «100 Edition» στην τιμή των 220.000 ευρώ (χωρίς φόρους και έξοδα αποστολής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το Toyota Century SUV των 160 χιλιάδων ευρώ!
Στο δρόμο το καινούργιο Peugeot 5008
Έτοιμη η βασική plug-in υβριδική BMW iX1 eDrive20

Advertisement