Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η G-Class είναι… το σχολικό λεωφορείο των ονείρων μας

Ελλάδα 1:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η G-Class είναι… το σχολικό λεωφορείο των ονείρων μας

ΝΕΑ

Αυτή η G-Class είναι… το σχολικό λεωφορείο των ονείρων μας

ΝΕΑ

Ντυμένη στα κιτρινόμαυρα, η Mercedes G-Class, σε κάποιους θυμίζει σχολικό λεωφορείο, και σε άλλους… την ΑΕΚ.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγα 24ωρα η Mercedes παρουσίασε τη G-Class Professional Line, μια ακόμα πιο ικανή έκδοση του εμβληματικού εκδρομικού οχήματος που έχει γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας και του off-road ταλέντου.

Εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση καταθέτει, όμως, και η εταιρεία παροχής aftermarket υπηρεσιών, G&B Design, η οποία έντυσε τη G-Class… στα κιτρινόμαυρα, κάνοντάς τη να μοιάζει με σχολικό λεωφορείο.

Τα σκούρα στρογγυλά φώτα, ο κεντρικός αεραγωγός στο καπό, η «πειραγμένη» γρίλια, οι μαύρες ζάντες και τα φιμέ τζάμια, συνθέτουν ένα ξεχωριστό bodykit που δύσκολα περνά απαρατήρητο.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον δόσεις στιλ, επίσης, προσδίδουν οι πλαϊνές ποδιές, η μαύρη οροφή, τα υψηλής ποιότητας carbon καλύμματα στους καθρέπτες, ο πίσω διαχύτης και η glossy black θήκη αποθήκευσης του εφεδρικού τροχού.

Μολονότι δεν μας δίνει εικόνα του εσωτερικού, η G&D Design μας προϊδεάζει για την παρουσία ενός αντίστοιχου κιτρινόμαυρου μοτίβου. Κατά πάσα πιθανότητα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το μαύρο, πλαισιωμένο από κομψές και διακριτικές στιλιστικές λεπτομέρειες κίτρινες απόχρωσης, στα καθίσματα, τις ζώνες το ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών.

Advertisement

Δυστυχώς, οι υπηρεσίες φροντίδας της G&D Design περιορίζονται στο πεδίο της εμφάνισης και όχι στα μηχανικά μέρη. Εμείς, όμως, υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία της G-Class στην Ελλάδα αφορά τις εκδόσεις G 350 d, G 400d, G 500 και την AMG G 63.

Οι G 350 d και G 400 d ενσωματώνουν έναν diesel 6κύλινδρο 2,9 λτ. των 286 και 330 PS αντίστοιχα, με τη βενζινοκίνητη G 500 να κινείται από έναν V8 4,0 λτ. με 421 ίππους. Το ίδιο μοτέρ κινεί και την κορυφαία AMG G 63 των 585 PS που μπορεί και ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η Mercedes-Benz EQE
Mercedes-Benz EQG Concept: Το G-Class του μέλλοντος (+video)
Κόντρα Audi RS e-tron με Mercedes- AMG E 63 S (+video)