Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes G-Class Professional Line για ειδικές καταστάσεις

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes G-Class Professional Line για ειδικές καταστάσεις

ΝΕΑ

Mercedes G-Class Professional Line για ειδικές καταστάσεις

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου, η Mercedes παρουσιάζει μια νέα έκδοση της G-Class με το ολοκαίνουριο πακέτο Professional Line.

Advertisement
Advertisement

Μετά την αποκάλυψη της αμιγώς ηλεκτρικής EQG στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου, η Mercedes επιστρέφει στις ρίζες της, απομακρύνοντας την κουκούλα από μια καινούργια έκδοση της εμβληματικής G-Class.

Η οποία διαθέτει για πρώτη φορά το εξωτερικό πακέτο Professional Line που ενισχύει περαιτέρω τον off road χαρακτήρα του μοντέλου. Τα προστατευτικά πλέγματα στους προβολείς, οι λασπωτήρες και οι 18άρες ζάντες με τις 5 ακτίνες αποτελούν μια σειρά στοιχείων με αισθητικό αλλά και λειτουργικό προσανατολισμό.

Το «παρών» δίνουν οι σατινέ ματ επιφάνειες magno πορτοκαλί χρώματος, που παρέχουν ασπίδα προστασίας έναντι των γρατσουνιών κατά την περιήγηση της G-Class σε δύσκολα εδάφη, η Professional βάση εφεδρικού τροχού και η Professional σχάρα οροφής.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία, μάλιστα, επιτρέπει το στήσιμο σκηνής, μετατρέποντας το όχημα σε… campervan. Επιπλέον δόσεις στιλ προσθέτουν μια σειρά μαύρων στοιχείων που αποτελούν μέρος του προαιρετικού πακέτου Night Package, όπως είναι τα καλύμματα των καθρεπτών και το έμβλημα της Mercedes στο κέντρο της μάσκας.

Μολονότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες για το εσωτερικό, η εταιρεία επισημαίνει την παρουσία δερμάτινων μαύρων επενδύσεων και ξύλινων επιφανειών που υπογραμμίζουν την εκδρομική προσωπικότητα του αυτοκινήτου, αλλά και τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης.

Advertisement

Επιπροσθέτως, το πακέτο Professional Line δίνει μια πρώτη γεύση για το διευρυμένο φάσμα επιλογών εξοπλισμού που –μεταξύ άλλων- θα περιλαμβάνει φιμέ πίσω παράθυρα, ατμοσφαιρικό φωτισμό 64 χρωμάτων (πριν ήταν μόλις οχτώ) και χρωματική παλέτα με 10 προτάσεις.

Σημειώνεται πως η ανανεωμένη Mercedes G-Class θα προσφέρεται με τα πακέτα Exclusive Line και Superior Line, με το καθένα να προσδίδει διαφορετικό στιλ στο δημοφιλές σκληροτράχηλο μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η Mercedes-Benz EQE
Η νέα Mercedes-AMG G-Class 4×4² εθεάθη στο LA (+video)
Mercedes-Benz EQG Concept: Η G-Class του μέλλοντος (+video)