Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η 6τροχη Mercedes X-Class είναι πραγματική

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η 6τροχη Mercedes X-Class είναι πραγματική

ΝΕΑ

Αυτή η 6τροχη Mercedes X-Class είναι πραγματική

ΝΕΑ

Μπορεί η Mercedes-Benz να βάζει μέσα στο μήνα τέλος στην παραγωγή της X-Class οι βελτιωτές ανά τον κόσμο εξακολουθούν να ασχολούνται με πάθος και περισσότερους τροχούς με το ιδιαίτερο pick up.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο δείγμα που έχουμε εδώ της 6τροχης Mercedes-Benz X-Class, πωλήθηκε πριν λίγο καιρό στην Ολλανδία, εκεί που έγινε και η μετατροπή του.

Για την τοποθέτηση του επιπλέον άξονα, προσαρμόστηκε ένα υποπλαίσιο και αυξήθηκε η διαδρομή της ανάρτησης κατά 10 εκατοστά. Το επιπλέον αυτό ύψος επιτρέπει την τοποθέτηση νέων τροχών με μεγάλα ελαστικά προσανατολισμένα στην εκτός δρόμου κίνηση.

Είναι ένα one-off, ένα μοναδικό δείγμα που χάρη σε όλες του τις λεπτομέρειες είναι πολύ εντυπωσιακό στην όψη. Το καφέ χρώμα του αμαξώματος συμβάλλει και αυτό με τη σειρά του στη διαμόρφωση μιας πολύ εντυπωσιακής εικόνας, ενώ οι μαύρες ζάντες κρατούν λίγο την αισθητική ισορροπία, «γειώνοντας» λίγο το σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, αλλά και τα τεράστια μαύρα ματ πρόσθετα στα φτερά, δίνουν το κάτι παραπάνω στην εικόνα του μοντέλου. Το εσωτερικό παραμένει σε μεγάλο βαθμό όπως ήταν από το εργοστάσιο, με μαύρα δερμάτινα καθίσματα και ασημί λεπτομέρειες.

Στη μεριά του συνοδηγού πάνω στο ταμπλό, υπάρχει η ένδειξη «X 6WHEELER» για να υπενθυμίζει στους επιβάτες πως είναι μέσα σε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Τα μηχανικά μέρη της X350d παρέμειναν ως είχαν από το εργοστάσιο, με το turbodiesel V6 των 3,0 λίτρων να αποδίδει 255 ίππους και μέγιστη τιμή ροπής 56,1 kgm. Η μετάδοση βασίζεται σε ένα αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τη μοναδική Mercedes-Benz X-Class της Carlex Design
Mercedes Actros Edition 2: Η premium εκδοχή του τράκτορα σε περιορισμένη έκδοση
Επίσημο: Mercedes EQT Concept

Advertisement