Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τη μοναδική Mercedes-Benz X-Class της Carlex Design

Ελλάδα 17:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τη μοναδική Mercedes-Benz X-Class της Carlex Design

ΝΕΑ

Δείτε τη μοναδική Mercedes-Benz X-Class της Carlex Design

ΝΕΑ

Η X-Class που βλέπετε είναι το η πιο ενδιαφέρουσα και πολυτελής εκδοχή του μοντέλου της Mercedes που έχουμε δει ποτέ. Προέρχεται από την Carlex Design που έχει επέμβει σε πολλά σημεία της καμπίνας αλλά και του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι η διχρωμία που τονίζει την κομψότητα του μοντέλου και απογειώνει το πρεστίζ του μοντέλου που μπορεί να είναι επαγγελματικό αλλά έχει pedigree.

Το αμάξωμα της X-Class είναι βαμμένο σε γυαλιστερό λευκό χρώμα, με το πάνω μέρος του να είναι σε καφέ απόχρωση. Ένα πλήθος άλλων καφέ τόνων είναι ορατά στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας λωρίδας κατά μήκος των θυρών που υποδηλώνει το όχημα ως «Yachting Edition». Στο πίσω μέρος, η Carlex Design έχει διαμορφώσει την καρότσα με επένδυση ξύλου υψηλής ποιότητας, κάτι που σημαίνει πως προφανώς, το μοντέλο δεν προορίζεται για φόρτωμα που με την πρώτη θα έκανε ζημιά στο ξύλο.

Advertisement
Advertisement

Η καμπίνα, αυτής της X-Class δεν μοιάζει με καμίας άλλης. Η Carlex έχει εφαρμόσει ξύλινες πινελιές στο ταμπλό και το τιμόνι (όπου το ξύλο συνδυάζεται με ποιοτικό δέρμα). Στη συνέχεια, λεπτομέρειες στα καθίσματα, στο κουμπί αλλαγής ταχυτήτων, το χειρόφρενο, την κεντρική κονσόλα και μέρη των πάνελ των θυρών έχουν επενδυθεί με καφέ δέρμα. Άλλες επιφάνειες, όπως οι επάνω επενδύσεις της πόρτας, το πάνω μέρος του ταμπλό και οι λαβές (δεξιά και αριστερά) του τιμονιού είναι επενδυμένες με καφέ Alcantara.

Αυτές οι τροποποιήσεις μπορεί να μην είναι οι πιο πρακτικές για έναν επαγγελματία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το X-Class για τη δουλειά του αλλά πάλι, ποιος θα έπαιρνει αυτή τη συγκεκριμένη X-Class για να την «χαραμίσει» χρησιμοποιώντας την για –πραγματική- δουλειά;

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Mercedes X-Class από την Carlex: Το όνειρο του κάθε ποδηλάτη

Advertisement

Mercedes X-Class με νέο στυλιστικό πακέτο

Μια παντός εδάφους Mercedes X-Class

 

Advertisement