Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Mercedes Actros Edition 2: Η premium εκδοχή του τράκτορα σε περιορισμένη έκδοση

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes Actros Edition 2: Η premium εκδοχή του τράκτορα σε περιορισμένη έκδοση

Fleet Cars

Mercedes Actros Edition 2: Η premium εκδοχή του τράκτορα σε περιορισμένη έκδοση

Fleet Cars

Το Actros Edition 2 είναι μια κορυφαία πρόταση από τη Mercedes για τους επαγγελματίες που περνούν πάρα πολλές ώρες στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes προσφέρει περίπου 40 επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού για να μη λείψει τίποτα από κανέναν οδηγό στις διεθνείς και όχι μόνο μεταφορές.

Για πολλούς οδηγούς φορτηγών διεθνών μεταφορών, η καμπίνα χρησιμεύει τόσο ως σπίτι όσο και ως γραφείο και η Mercedes με το Actros Edition 2 προσπαθεί να περιορίσει σημαντικά τους συμβιβασμούς που προκύπτουν ανάμεσα στα δύο αυτά περιβάλλοντα για τους επαγγελματίες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε το λανσάρισμα της νέας γενιάς Actros και της έκδοσης Edition 2 και η εταιρεία τώρα ξεκινά τις παραδόσεις του πολυτελούς τράκτορα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τη μεριά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μόνο 400 Actros Edition 2 θα κυκλοφορήσουν, με το πρώτο να φτάνει πολύ σύντομα στον ιδιοκτήτη του. Η εταιρεία προσφέρει περίπου 40 πρόσθετες επιλογές από στοιχεία εξοπλισμού που συνήθως συναντώνται στα επιβατικά μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Οι επενδύσεις στις επιφάνειες της καμπίνας του τράκτορα, περιλαμβάνουν δέρμα nappa στο ταμπλό και τις λαβές των θυρών, ενώ υπάρχουν αρκετές επιφάνειες από ανθρακόνημα. Άλλες «πινελιές» που κάνουν την Edition 2 να ξεχωρίζει, είναι τα αυτοκόλλητα, οι πρόσθετοι προβολείς LED πάνω από το παρμπρίζ, τα ανοξείδωτα σκαλοπάτια για την είσοδο, το φωτιζόμενο «αστέρι» της Mercedes στη μάσκα, κ.α. Η Mercedes προσφέρει την Edition 2 σε παραλλαγές δύο και τριών αξόνων με τις καμπίνες GigaSpace και BigSpace, με τρία πακέτα εξοπλισμού, τα Comfort, Sight και Media. Στο πακέτο Comfort περιλαμβάνεται  καθρέφτης ξυρίσματος, φωτισμό περιβάλλοντος καμπίνας με LED και ψυγείο. Στο Sight βρίσκουμε προβολείς bi-xenon και ηλεκτρικό αλεξήλιο για το παρμπρίζ, ενώ στο πακέτο Media το ηχοσύστημα είναι αναβαθμισμένο και έχει περισσότερες θύρες φόρτισης στη διάθεσή του το πλήρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement

Ειδική παράδοση για τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Που μπορεί να φτάσει ένα Mercedes Unimog; (VIDEO)
Νέες τετρακίνητες εκδόσεις της Mercedes- Benz EQA