Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά θα περιλαμβάνει η ανανέωση του Volkswagen ID.3

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά θα περιλαμβάνει η ανανέωση του Volkswagen ID.3

ΝΕΑ

Αυτά θα περιλαμβάνει η ανανέωση του Volkswagen ID.3

ΝΕΑ

Σχεδόν τριάμισι χρόνια έπειτα από την έναρξη παραγωγής του, το ID. 3 άλλαξε και αναβαθμίστηκε και η επίσημη παρουσίασή του δεν θα αργήσει, όπως επιβεβαίωσε στέλεχος της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το επανασχεδιασμένο ID. 3 θα παρουσιαστεί εντός τους του προσεχούς Μαρτίου και θα είναι βελτιωμένο τόσο αισθητικά, όσο και ποιοτικά. Για τον δεύτερο τομέα έχει υπάρξει αρνητική κριτική για το επίπεδο της υλοποίησής του.

Η διαδικασία ανανέωσής του ίσως συνέβη λίγο πιο νωρίς απ’ ό,τι συνηθίζεται, ωστόσο τα στελέχη τής γερμανικής εταιρείας έκριναν ότι έπρεπε να γίνει για να συνδυαστεί με την αναβάθμιση του λογισμικού στο σύστημα ενημερωδιασκέδασης που διαθέτει.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε από τη Volkswagen, αυτό θα είναι πιο γρήγορο στη λειτουργία του και πιο φιλικό προς τον χρήση, συγκριτικά. Επίσης, η κεντρική οθόνη αφής θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, φτάνοντας τις 12 ίντσες, από τις 10 ίντσες που είναι ως τώρα. Επιπλέον, μια αλλαγή είναι η τοποθέτηση φωτιζόμενων διακοπτών στη βάση αυτής για να είναι ευδιάκριτοι και το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στο αμάξωμά του, το αυτοκίνητο θα διαθέτει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Αυτός στο εμπρός μέρος έχει αλλάξει περισσότερο, συγκριτικά, καθώς διαθέτει διαμορφωμένα δύο κάθετα ανοίγματα στις άκρες του, όπως και τον βασικό, κεντρικό αεραγωγό. Τέλος, ανανεωμένο είναι και το καπό το οποίο τονίζεται διαφορετικά και από το νέο σχήμα των LED φωτών ημέρας.

Advertisement

Μια ουσιαστική αλλαγή στο ανανεωμένο ID. 3 είναι η τοποθέτηση ποιοτικότερων υλικών στο εσωτερικό του και βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής. Πέραν αυτών, έχει βελτιωθεί από το επίπεδο εξοπλισμού τού αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου τής Volkswagen.

Advertisement

Για παράδειγμα, πλέον θα περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό το σύστημα υποβοήθησης του οδηγό «Travel Assist», το οποίο περιλαμβάνει σύστημα διατήρησης του οχήματος στην επιλεγμένη λωρίδα κυκλοφορίας, adaptive cruise control και σύστημα ενημέρωσης για ενδεχόμενο κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen ID.3: Οι 10 λόγοι για να σκεφτείς σοβαρά το ηλεκτρικό
Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου
Το έξυπνο σύστημα κλιματισμού του Volkswagen ID. 7 (+video)