Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

ΝΕΑ

Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

ΝΕΑ

Έμπρακτο το ενδιαφέρον του Μακαριωτάτου για θέματα οικολογίας αλλά και την προσοχή με την οποία παρακολουθεί την εθνική προσπάθεια για ένα περιβάλλον χωρίς ρύπους.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volkswagen ID.3 παρέδωσε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Kosmocar κ. Λάνα Μανδύλα, στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Advertisement
Advertisement

Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

O Αρχιεπίσκοπος, γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα για τον περιβάλλον ευχαρίστησε για την δωρεά και τόνισε την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Advertisement

Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου σε ανάρτησή της στα social media ανέφερε ότι: «Βρέθηκα σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για μια εκδήλωση με ιδιαίτερη συμβολική σημασία.

Παρέστην κατά την παράδοση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, VW ID.3, προσφορά της Kosmocar, για τις ανάγκες μετακίνησης του Αρχιεπισκόπου, με μέσα που να συνάδουν με τις επιταγές των ημερών μας για την «πράσινη» μετάβαση.

Advertisement

Μου δόθηκε μια ακόμα ευκαιρία να διαπιστώσω το έμπρακτο ενδιαφέρον και την προσπάθεια του Μακαριωτάτου για τα θέματα της Οικολογίας αλλά και την προσοχή με την οποία παρακολουθεί την εθνική προσπάθεια για ένα περιβάλλον χωρίς ρύπους.

Θέλω να τονίσω πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση που ευχόμαστε να ακολουθήσουν όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της Εκκλησίας, αλλά και οι απλοί πολίτες.

Advertisement

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρέχει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων καθώς και ένα ολοκληρωμένο πλέγμα κινήτρων, που κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο ελκυστική από ποτέ στη χώρα μας.»

Φωτογραφίες: Romfea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Χιλιάδες αιτήσεις μεγάλο όφελος (+παραδείγματα)
Στο στόχαστρο του ΥΠΕΝ οι υπέρογκες χρεώσεις φόρτισης ΙΧ!
Ιδού το καυτό πανάκριβο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη