Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα πρωτότυπα WRX, BRZ και Levorg της Subaru STI

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα πρωτότυπα WRX, BRZ και Levorg της Subaru STI

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα πρωτότυπα WRX, BRZ και Levorg της Subaru STI

ΝΕΑ

Η Subaru έκανε μεγάλο θόρυβο στο Σαλόνι του Τόκιο, παρουσιάζοντας τρία concept cars με έντονα αθλητική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση τριών πρωτότυπων μοντέλων που λαμβάνουν τη φροντίδα του ειδικού τμήματος επιδόσεων, STI, προχώρησε η Subaru, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών ήταν το WRX S4 STI Performance, το οποίο ντύνεται σε σκούρο γκρι χρώμα, διανθισμένο με ροζ λεπτομέρειες στους εξωτερικούς καθρέπτες, στα μαρσπιέ, στο μπροστινό σπλίτερ, αλλά και τα χαρακτηριστικά λογότυπα.

Το πρωτότυπο sports car φέρει ιδιαίτερα «επιθετική» εμφάνιση, ενισχυόμενη σημαντικά μέσω των μαύρων γυαλιστερών ζαντών, της θηριώδους πίσω πτέρυγας, των τετραπλών απολήξεων της εξάτμισης και των μεγάλων εισαγωγών αέρα.

Advertisement
Advertisement

Η σπορ αύρα είναι διάχυτη και στο εσωτερικό, παρουσία καθισμάτων Recaro, στη διχρωμία γκρι-ροζ, την ίδια ώρα που υπάρχουν μπάρες θόλων στον χώρο του κινητήρα και οι κομψές ζάντες ντύνονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4.

Μέσω της συγκεκριμένης πρωτότυπης υλοποίησης, οι φίλοι της Subaru μπορούν να πάρουν μια γεύση για το πώς θα μπορούσε να είναι το νέο WRX παραγωγής εφόσον εξοπλιστεί με τα αεροδυναμικά βοηθήματα που ενδέχεται να χρησιμοποιούνται από το επόμενο WRX STI.

Advertisement

Έντονα αθλητικός χαρακτήρας υιοθετείται και από το πρωτότυπο BRΖ STI Performance, που ξεχωρίζει από το στάνταρ μοντέλο χάρη στο μεγαλύτερο μπροστινό σπλίτερ, τους νέους προφυλακτήρες, τον διαχύτη και τη επιβλητική πίσω αεροτομή. Ούτε το BRΖ STI Performance έχει… γλιτώσει από το ροζ πινέλο, αν και αυτό έχει χτενίσει μόλις λίγες επιφάνειες του μπλε αμαξώματος.

Μέρος της δόξας των παραπάνω μοντέλων επιδιώκει να “κλέψει” και το Subaru Levorg STI Performance, σε άσπρο χρώμα και (σ.σ. μαντέψτε) ροζ λεπτομέρειες. Οι μαύρες ζάντες με τα ελαστικά της Yokohama δημιουργούν όμορφη αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο, για να προστεθούν στη εξίσωση τα φιμέ τζάμια, η μαύρη μάσκα, ο ομόχρωμος πίσω προφυλακτήρας, αλλά και τα σκουρόχρωμα φώτα.

Advertisement

Τα λογότυπα “STI” αφθονούν στο εξωτερικό, επεκτείνοντας την παρουσία τους και στην καμπίνα, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα δερμάτινα καθίσματα σε μαύρο/κόκκινο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Subaru: Απέτρεψε εναέρια μετωπική σύγκρουση μεταξύ ελικοπτέρου και drone
Δυναμική παρουσία της Subaru στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο
O Travis Pastrana «λιώνει» ένα αγροτικό Subaru Brat (+video)