Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Travis Pastrana «λιώνει» ένα αγροτικό Subaru Brat (+video)

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Travis Pastrana «λιώνει» ένα αγροτικό Subaru Brat (+video)

ΝΕΑ

O Travis Pastrana «λιώνει» ένα αγροτικό Subaru Brat (+video)

ΝΕΑ

Ο 38χρονος λάτρης της αδρεναλίνης κάθισε το τιμόνι του αγροτικού και το έκανε… αεροπλάνο.

Advertisement
Advertisement

Εκεί που σταματά η λογική, ξεκινά… ο Travis Pastrana, όπως αποδεικνύει ένα ακόμα βίντεο με πρωταγωνιστή τον 38χρονο επαγγελματία οδηγό.

Γνωστός για την αστείρευτη δίψα του για αδρεναλίνη, ο Pastrana αποφάσισε να κάτσει πίσω από το τιμόνι ενός Subaru Brat, προχωρώντας σε μια εντυπωσιακή επίδειξη ακριβείας.

Αφού επιστράτευσε φίλους, συνεργάτες και εκχιονιστικά, απομάκρυνε τις στρώσεις χιονιού πάνω από την παγωμένη λίμνη στο Βέρμοντ των ΗΠΑ, διαμορφώνοντας κατάλληλα τη «σκηνή» πάνω στην οποία θα επιχειρούσε τα ακροβατικά του.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη απόπειρα με το Subaru Brat (έτους 1984) αφορούσε την υλοποίηση ενός κόλπου τύπου “360” στον αέρα. Λίγο, όμως, οι στρώσεις χιονιού που κάλυψαν την γλιστερή επιφάνεια της λίμνης, λίγο η ασθενική δύναμη του pick-up, και ο Pastrana έμεινε… με την όρεξη.

Από την άλλη, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, το αγροτικό κρίθηκε ικανό να χαρίσει στον Pastrana μερικές δόσεις αδρεναλίνης και στο φιλοθεάμον κοινό κάποιες όμορφες εικόνες.

Advertisement

Φυσικά, ο οδηγός της Subaru Motorsports δεν πτοήθηκε από την πρώτη ανεπιτυχή απόπειρα και γρήγορα προσάρμοσε τα σχέδιά του, επιχειρώντας κάτι λιγότερο περίπλοκο… αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Αφού, λοιπόν, δημιούργησε μια αυτοσχέδια ράμπα χιονιού, σανίδωσε το φιλότιμο Brat και προέβη σε μια… ριψοκίνδυνη πτήση.

Advertisement

Το Brat, δεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Pastrana, μιας και καθόλη τη διάρκεια της περιπετειώδους διαμονής του στη λίμνη του Βέρμοντ είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει με ένα Buffum Night Rally TSD, αλλά και να πειραματιστεί με ένα αγωνιστικό που συμμετέχει στον θεσμό Nitro Rallycross.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο ρεκόρ ανάβασης από τον Travis Pastrana με Subaru WRX STI (video)
Subaru Solterra: Το πρώτο ηλεκτρικό της εταιρείας (video)
Ο Travis Pastrana ξεσαλώνει και πάλι (+video)

Advertisement