Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία της Subaru στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

Ελλάδα 2:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυναμική παρουσία της Subaru στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία της Subaru στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρεία θα επιστρατεύσει τρία πρωτότυπα που έχουν λάβει τη φροντίδα της STI Performance, αλλά και ένα αμιγώς ηλεκτρικό που θα προσφέρει μια γεύση για τα μελλοντικά αγωνιστικά σχέδια της Subaru.

Advertisement
Advertisement

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία της Subaru στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (14-16/1), παρουσιάζοντας στο κοινό πέντε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα.

Αιχμή του δόρατος αναμένεται να αποτελεί το STI E-RA Concept, ένα μοντέλο σπουδή πάνω στα μηδενικών ρύπων αγωνιστικά του μέλλοντος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Subaru, το STI E-RA Concept δεν θα περάσει τη γραμμή συναρμολόγησης, δεδομένου ότι «λανσάρεται με στόχο της απόκτηση εμπειρίας και τεχνογνωσίας πάνω στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος οδεύει προς την εποχή των μηδενικών εκπομπών ρύπων».

Advertisement
Advertisement

Ίσως, βέβαια, προλογίσει τη σχεδίαση των μελλοντικών μοντέλων του ιαπωνικού brand, ενσωματώνοντας κάποιες όμορφες στιλιστικές λεπτομέρειες, όπως τα «αιχμηρά» φώτα (βλ. κεντρική φωτογραφία), σε σχήμα ανεστραμμένου “Π”.

Πέρα από το STI E-RA, αναμένεται να συστηθούμε με κάποιες STI Performance εκδοχές των WRX S4, Levorg, και BRZ, όλες σε πρωτότυπη μορφή.

Advertisement

Το πρώτο εξ αυτών απεικονίζεται σε μια επίσημη φωτογραφία και ξεχωρίζει για το αεροδυναμικό του bodykit. Συγκριτικά με το WRX S4 STI Sport R –που ήδη πωλείται στην Ιαπωνία- το WRX S4 STI Performance εφοδιάζεται με ένα επιβλητικό splitter, μαρσπιέ, μια μεγάλη πίσω αεροτομή και ένα ειδικό σιλανσιέ.

Ανάλογη «φροντίδα» λαμβάνουν επίσης και τα Levorg STI Performance και BRZ STI Performance, την ίδια ώρα που στο περίπτερο της Subaru θα βρίσκεται και το αγωνιστικό BRZ GT300 2021, το οποίο θριάμβευσε στην κατηγορία του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Subaru: Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος
Τα τσιπ βούλιαξαν τις πωλήσεις των Honda και Subaru
Subaru Solterra: Το πρώτο ηλεκτρικό της εταιρείας (video)

 

Advertisement