Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

5 δώρα για ερωτευμένους Βαλεντίνους

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 δώρα για ερωτευμένους Βαλεντίνους

Car Gadget

5 δώρα για ερωτευμένους Βαλεντίνους

Car Gadget

Η αγάπη για το αυτοκίνητο, μπορεί να ταιριάξει πολύ καλά με τη διάθεση για δώρα την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και εμείς σας δίνουμε ορισμένες ιδέες που θα τον/ την κάνουν πολύ χαρούμενο/η.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε δώρο ένα turbo kit για το αυτοκίνητό του/της, καθώς υπάρχουν επιλογές που είναι πιο «λογικές» οικονομικά.

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι εδώ και εμείς θεωρούμε… ύψιστη υποχρέωσή μας να σας προτείνουμε ορισμένα δώρα που θα κάνουν το έτερό σας ήμισυ να εκτιμήσει ακόμα πιο πολύ. Δεν είναι ανάγκη να τινάξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον αέρα αλλά αν δεν θέλετε και το άλλο άκρο, να τη βγάλετε με σοκολάτες από το περίπτερο, μπορείτε να κινηθείτε έξυπνα και να κάνετε ένα δώρο που θα το θυμάται για καιρό.

Voucher για μαθήματα drift / αγωνιστικής οδήγησης

Advertisement
Advertisement

Με ένα τέτοιο δώρο, συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού παίρνοντας μαθήματα οδήγησης για προχωρημένους, γίνονται οι μετακινήσεις σας συνολικά πιο ασφαλείς. Η απόλαυση του ταξιδιού στα μαθήματα που θα του δώσουν τη γνώση του ελέγχου σε ακραίες καταστάσεις, είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν το δώρο ιδιαίτερο και πολύ καλοδεχούμενο.

Γυαλιά για οδήγηση

Είτε για νυχτερινή οδήγηση με κίτρινο φακό, είτε με ένα καλό πολωτικό φακό, ένα καλό γυαλί πάντα εκτιμάται από όποιους απολαμβάνουν το χρόνο τους πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου τους αυτοκινήτου. Οι προτάσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, είναι αρκετές και μπορεί να βρει κανείς κάτι πολύ καλό, που να έχει και τη «σφραγίδα» της αγαπημένης μάρκας.

Γάντια οδήγησης

Advertisement

Μπορεί να μην είναι ένα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιεί κάθε μέρα αλλά σίγουρα είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας που κάθε οδηγός θέλει να έχει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Δεν είναι τόσο η χρησιμότητά τους, όσο το στυλ για το οποίο κανείς οδηγός δεν λέει όχι και θα ήθελε να έχει ένα ζευγάρι για να κάνει το κομμάτι του.

Ρολόι

Advertisement

Ο συνδυασμός του ρολογιού με τη μάρκα του αυτοκινήτου, είναι ένας ανομολόγητος πόθος κάθε οδηγού. Εκτός των hi end μαρκών που συνεργάζονται με τις αντίστοιχες αυτοκινητοβιομηχανίες και προσφέρουν κομμάτι που κοστίζουν όσο ένα σπίτι, υπάρχουν και πολλές προτάσεις με πολύ πιο «γήινη» προσέγγιση σε ότι έχει να κάνει με το κόστος, δίνοντας ένα διαρκές χαμόγελο στον κάτοχο του «αυτοκινητιστικού ρολογιού».

Παπούτσια οδήγησης

Advertisement

Είναι στην κατηγορία των αξεσουάρ που πραγματικά θα ευχαριστηθεί πολύ όποιος έχει ιδιαίτερο «δέσιμο» με την οδήγηση και το αυτοκίνητό του. Τα ειδικά για την οδήγηση παπούτσια, δίνουν μια πολύ ευχάριστα έντονη αίσθηση από την επαφή των ποδιών με τα πεντάλ και μπορούν να χρησιμοποιούνται πολύ πιο τακτικά από ότι για παράδειγμα τα δερμάτινα γάντια οδήγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα μπορούμε να αγοράσουμε το Afeela των Honda και Sony;
Άκρα μυστικότητα για το Tesla Semi!
Να μια καλή και φτηνή ιδέα για μεγαλύτερη ασφάλεια