Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (15/2)

Ελλάδα 8:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (15/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (15/2)

ΝΕΑ

Αν δεν κατάφερες να κρατήσεις επαφή με τα όσα συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο στο χώρο του αυτοκινήτου, μην ανησυχείς. Το NewsAuto.gr κατέγραψε την επικαιρότητα της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου και παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις στην καθιερωμένη ανασκόπηση.

Advertisement
Advertisement

Με την έκθεση της Γενεύης να πλησιάζει, τα νέα μοντέλα αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο και σας τα παρουσιάζουμε κατ’ αποκλειστικότητα. Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες της ευρωπαϊκής έκδοσης του νέου Nissan Note, με κινητήρα 1.2 turbo 98 PS και πλούσιους χώρους, αλλά και της Α45 AMG Edition 1, με αγωνιστική όψη και ισχύ 360 PS.

Αυτές τις ημέρες οδηγούμε στην Ισπανία την ανανεωμένη Mercedes E-Class αλλά και τη θηριώδη Ε63 AMG, η οποία κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 557 και 585 PS, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη με τετρακίνηση. Διαβάστε πότε θα έρθουν στην Ελλάδα και σε ποιες τιμές.

Στην πόλη της Ελβετίας θα δούμε για πρώτη φορά μια αυτοκινητοβιομηχανία από την Κίνα με προοπτικές για κάτι καλό στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για την Qoros, η οποία έχει έτοιμο ένα μικρομεσαίο sedan και πολύ κοντά στην παραγωγή ένα crossover και ένα station wagon. Από το χώρο της βελτίωσης σας δείξαμε το Infiniti FX που παρουσίασαν δύο εταιρείες από Ηνωμένες Πολιτείας και Ρωσία, ενώ το video της ημέρας αφορά μία Ferrari Enzo μέσα στις λάσπες!

Advertisement
Advertisement

Στα τελευταία νέα από τη Formula 1, αναφερθήκαμε στο διάδοχο του Σέρχιο Πέρεζ στην Sauber, τον επίσης Μεξικανό Εστεμπάν Γκουτιέρες, αλλά και στη μάχη για την τελευταία κενή θέση οδηγού στο πρωτάθλημα, αυτή στη Force India.[nggallery id=1829]