Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Η A45 AMG Edition 1 (updated)

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Η A45 AMG Edition 1 (updated)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Η A45 AMG Edition 1 (updated)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτοι εδώ είδατε φωτογραφίες της Mercedes-Benz A45 AMG, πρώτοι βλέπετε και εικόνα της ακόμα πιο επιθετικής εκδοχής της, της «Edition 1»! Πρόκειται για ένα γνήσιο τέκνο του παρακλαδιού… επιδόσεων της γερμανικής μάρκας, που φωνάζει από μακριά δύναμη, πάθος, συναίσθημα, επιδόσεις. Αφορά περιορισμένα κομμάτια, είναι ειδική έκδοση για το λανσάρισμα της A45 AMG και δεν συνοδεύεται από αναβαθμίσεις σε κινητήρια σύνολα – μόνο ένα αισθητικά πολύ πιο επιθετικό πακέτο. Τι περιλαμβάνει αυτό;

Advertisement
Advertisement

Ειδικού σχεδιασμού τροχοούς 19 ιντσών με το λογότυπο της Mercedes να δεσπόζει στο κέντρο τους και τεράστιες κόκκινες δαγκάνες, ελαστικά 235/35 R 19, σπόιλερ εμπρός και πίσω, ματ ρίγες γραφίτη που διασχίζουν το αμάξωμα σε κάθε πλευρά του αλλά και στο καπό και την οροφή, κόκκινα στοιχεία στη γρίλια, τους καθρέφτες αλλά και τις βάσεις της εντυπωσιακής πίσω αεροτομής.

Στο εσωτερικό υπάρχει εναλλαγή λευκού/μαύρου, με τα καθίσματα να είναι από χειροποίητο δέρμα Artico με κόκκινες ραφές να κάνουν αντίθεση. Το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί και στο πάνω μέρος του πίνακα οργάνων ενώ το τιμόνι είναι από δέρμα Nama. Σε όλα αυτά, το δέρμα συνδυάζεται και με μικρό-ίνες Dinamica. Παράλληλα, σε κομβικά σημεία του εσωτερικού δεσπόζουν τόσο το λογότυπο της AMG όσο και το «Edition 1».

Η A45 AMG Edition 1 θα κοσμεί το περίπτερο της μάρκας στο 83ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα διεξαχθεί στις 7 με 17 Μαρτίου και το NewsAuto.gr θα είναι φυσικά εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό της παγκόσμιας αυτοκίνησης.
[nggallery id=1820]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement