Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (11/10)

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (11/10)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (11/10)

ΝΕΑ

Έχεις μπροστά σου το Σαββατοκύριακο και θέλεις να ρίξεις ρυθμούς; Στο NewsAuto.gr θα ενημερωθείς γρήγορα για όσα διαδραματίστηκαν την Παρασκευή στο χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η βραδινή ανασκόπηση έχει τον τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το επίσημο video με το ανανεωμένο Opel Meriva, το οποίο εξοπλίζεται με νέο κινητήρα diesel, 1.600 cc και 136 PS. Διαβάστε για το σύστημα προστασίας των πεζών που εξελίσσει η Toyota και θα εφαρμόσει στα μοντέλα της από το 2015, αλλά και για τα συστήματα υποβοήθησαν του οδηγού στο νέο ΜΙΝΙ.

Το 5θέσιο C-MAX και το 7θέσιο Grand C-MAX είναι πλέον διαθέσιμα με τον μικρό EcoBoost του 1 lt., τόσο με 100 όσο και με 125 PS. Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τις τιμές των πολυμορφικών της Ford.

Δυσάρεστα τα νέα από το χώρο των αγώνων, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών η Ισπανίδα πιλότος Μαρία ντε Βιγιότα. Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα με μονοθέσιο το 2012, με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί της μάτι.

Advertisement
Advertisement

Στις ελεύθερες δοκιμές του GP της Ιαπωνίας, το πρωί κυριάρχησαν οι δύο Mercedes, ενώ το απόγευμα τα χρονόμετρα… έδειξαν τον Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull Racing μπορεί να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο την Κυριακή, αν τα αποτελέσματα έρθουν όπως τα επιθυμεί.

zp8497586rq