Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/10)

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/10)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/10)

ΝΕΑ

Υπάρχει ένα μέρος για να ακολουθήσεις το πάθος σου για το αυτοκίνητο: το NewsAuto.gr. Και ένας τρόπος για να καλύψεις το χαμένο έδαφος, αν απουσίαζες για αρκετές ώρες από τον υπολογιστή σου: η βραδινή ανασκόπηση.

Advertisement
Advertisement

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου παρουσιάσαμε τις τιμές του νέου pro_cee’d, του 3θυρου μικρομεσαίου μοντέλου της Kia, που διατίθεται αρχικά με δύο 1.4 κινητήρες, βενζίνης και πετρελαίου. Συνεχίσαμε με τα τρία νέα πρωτότυπα μοντέλα (δύο SUV και ένα MPV) που επιφυλάσσει η Mitsubishi για το κοινό στην έκθεση του Τόκιο, τον προσεχή Νοέμβριο.

Μην ξεχάσετε να δείτε το video της Porsche που αναλύει την επετειακή 911 αλλά και αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί το πρωτότυπο Lexus LF-NX, τον προπομπό δηλαδή του compact SUV της μάρκας πολυτελών μοντέλων.

Διαβάστε επίσης για το νέο 3κύλινδρο 1.0 turbo της Opel που θα κάνει την εμφάνισή του το 2014 αρχικά στο Adam, για τα σχέδια της Skoda να μην λανσάρει έκδοση RS στην επόμενη γενιά της Fabia και για τα εγκαίνια που έγιναν στη νέα κεντρική έκθεση της Subaru στην Αθήνα.

Advertisement
Advertisement

Μάθετε για ποιο λόγο πήρε φωτιά η Red Bull του Ουέμπερ στο πρόσφατο GP της Κορέας και δείτε το video με το ατύχημα του Λεμπ στο Ράλι Γαλλίας.