Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (9/10)

Ελλάδα 18:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (9/10)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (9/10)

ΝΕΑ

Στο NewsAuto.gr μας αρέσει να αποκαλύπτουμε τα νέα μοντέλα και τα μελλοντικά σχέδια των κατασκευαστών. Αν λοιπόν μόλις έκατσες μπροστά στον υπολογιστή σου, δες τι παρουσιάσαμε τις τελευταίες 24 ώρες.

Advertisement
Advertisement

Αρχίσαμε με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας ανοικτής BMW 4 Series. Διάβασε επίσης για τους κινητήρες του τετραθέσιου μεσαίου cabrio. Συνεχίσαμε με τις πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Ford που τη θέλουν να ετοιμάζει coupe παραλλαγή του νέου Kuga, στα πρότυπα δηλαδή της BMW X4.

Αποκαλύψαμε επίσης τη γκάμα των κινητήρων της αναμενόμενης 2άρας Coupe, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο στο Λος Άντζελες. Διάβασε για την παρουσίαση της Ferrari 458 Speciale στο κοινό της Ιαπωνίας από τον Φερνάντο Αλόνσο, δες όλες τις φωτογραφίες του ανανεωμένου Opel Meriva και μάθε το νέο κινητήρα diesel που θα… φορά.

Δοκιμάσαμε μέσα στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο το Fiat Punto με τον 1.3 diesel και αναφέρουμε σχετικά. Πόσο καίει στο ταξίδι και άραγε συμφέρει η αγορά του;

Advertisement
Advertisement

Και μιας και αναφερθήκαμε πιο πάνω στον Αλόνσο, διάβασε για ποιο λόγο ο Ισπανός πιλότος χαρακτηρίζει «θαύμα» τα έως σήμερα αποτελέσματα της Ferrari στη φετινή σεζόν της F1.

zp8497586rq